PUCNJAVA I RANJAVANJE U DISKOTECI: Podignuta optužnica protiv dvojice Vranjanaca
Foto: Kurir/T.Stamenković

više javno tužilaštvo

PUCNJAVA I RANJAVANJE U DISKOTECI: Podignuta optužnica protiv dvojice Vranjanaca

Crna Hronika -

VRANJE - Više javno tužilaštvo u Vranju podiglo je optužnicu protiv S.L (25) i Đ.Ž.(19) obojica iz Vranja, zbog pucnjave koji se dogodila u diskoteci „Drama“16. jula ove godine.

Pucnjem iz krateža u diskoteci „Drama“ koja se nalazi u starom delu Hotela „Vranje“, teško je ranjen B.S. (33).

Prema navodima Višeg javnog tužilaštva opravdano se sumnja da je okrivljeni S.L. iz Vranja, učinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivičnim delom teška krađa.

Opravdano se sumnja da je okrivljeni Đ.Ž. iz Vranja učinio krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.

foto: Kurir/T.Stamenković

Iz VJT saopštavaju da više detalja ne mogu pružiti, jer navedena optužnica nije stupila na pravnu snagu. Tužilaštvo je optužnicu podiglo 27. novembra.

Pozadina nemilog dešavanja u kojoj je došlo do pucnjave koja je u ranim jutarnjim satima 16. jula ove godine uznemirila Vranjance je sukob između L.S. i B.S. zvanog Osa iz sela Karadnik u bujanovačkoj opštini.

Njega je prema navodima očevidaca napala grupa napadača. B.S. je zbog teških telesnih povreda prebačen u KC u Nišu gde je operisan“.

Diskoteka "Drama" u kojoj se dogodio incident otvorena je nedavno u prostoru nekadašnje diskoteke “Paladijum”. Diskoteku “Paladijum” su nepoznati počinioci pokušali da zapale pre pet godina, 2. jula 2012. kada je izgorela zgrada pozorišta "Bora Stanković". Pozorište i nakon pet godina od požara nije obnovljeno.

(Kurir.rs/T. Stamenković/Foto: T. Stamenković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Šešelj preti samoubistvom zbog Haga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track