(FOTO) JEZIV SLUČAJ PORODIČNOG NASILJA U KUMODRAŽU - ILI ĆEMO SE POMIRITI ILI ĆU TE UBITI: Upao u kuću i sekirom isekao ženu i dete! DEVOJČICA JE HRABRIM GESTOM SPASILA SVE!
Foto: Shutterstock

STOP NASILJU

(FOTO) JEZIV SLUČAJ PORODIČNOG NASILJA U KUMODRAŽU - ILI ĆEMO SE POMIRITI ILI ĆU TE UBITI: Upao u kuću i sekirom isekao ženu i dete! DEVOJČICA JE HRABRIM GESTOM SPASILA SVE!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Izašao sam u dvorište da nahranim pse i u tom trenutku devojčica je istrčala iz kuće i počela da vrišti: "Brzo, deda Rajko, tata će da ubije mamu", ispričao je Radomir Milanović, stanodavac porodici Glišić u Zemljoradničkoj ulici u beogradskom naselju Kumodraž.

On je bio svedok stravičnog porodičnog nasilja kada je Goran Glišić (32) sekirom isekao po glavi svoju suprugu Milenu Glišić (27), od koje se razvodi, i povredio njihovu ćerku (12) koja je pokušala da spase majku.

Glišić je upao oko pet sati ujutru sa sekirom u kuću u kojoj je živeo do pre tri meseca sa suprugom. Brakorazvodni spor između Gorana i Milene je u toku, ali on nije želeo da se pomiri s tim.

"Rekao joj je "ili ćemo se pomiriti ili ću te ubiti". Upao je u kuću dok su Milena i ćerka spavale", kaže Milanović.

foto: Printscreen/Facebook

Cepanice koje su bile naslagane uz kuću, Goran je poređao jednu na drugu i tako se popeo do prozora koji je obio sekirom i ušao u kuću.

"Tada je počeo da lupa po kući sekirom i probudio Milenu i ćerku koje su spavale jedna pored druge. Između Gorana i Milene počela je svađa i on je na nju krenuo sekirom i posekao je po glavi. Nesrećna devojčica takođe je posečena kada se isprečila između njih kako bi odbranila mamu", govori Radomir.

Kada je Goran ispustio sekiru, ćerkica ju je sakrila ispod kreveta u drugoj sobi kako ne bi njome ubio majku. Međutim, Goran se nije zaustavio, već je počeo da davi povređenu Milenu, a ona se branila žaračem kojim ga je udarala po glavi, priča Milanović.

Milena i Goran poreklom su iz Leskovca, a doselili su se u dvorišnu kuću koju izdaje Radomir pre tri godine. Milena je praktično ceo život sa Goranom, a zatrudnela je kada je imala 15 godina.

Goran Glišić pobegao je posle napada pre nego što je policija došla, i za njim pripadnici MUP-a intenzivno tragaju.

(Kurir.rs/Blic/M.B./Foto: Shutterstock, Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) UHVAĆEN NA DELU: Pogledajte krađu usred poznatog beogradskog kluba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track