NOŽEM ISKASAPIO ŽENU, PA SEO U AUTO I ZAKUCAO SE U KAMION: Rođaci na Fejsbuku saznali da je Jelenu ubio muž
Foto: Privatna arhiva

Danas sahrana u Požarevcu

NOŽEM ISKASAPIO ŽENU, PA SEO U AUTO I ZAKUCAO SE U KAMION: Rođaci na Fejsbuku saznali da je Jelenu ubio muž

Crna Hronika -

Veruje se da su se supružnici nakon povratka kući posvađali, pa je Vlada dohvatio kuhinjski nož i izbo suprugu

Jelena Grdanović (37), koju je u petak po podne nožem ubio suprug Vlada (37), nakon čega se automobilom zakucao u kamion, biće sahranjena danas na groblju u Požarevcu, kažu za Kurir rođaci nesrećne žene.

Podsetimo, Grdanovići su bili u postupku razvoda, a u petak ujutru su bili u Centru za socijalni rad, gde su se dogovarali o starateljstvu nad 12-godišnjim sinom. Veruje se da su se supružnici nakon povratka kući posvađali, pa je Vlada dohvatio kuhinjski nož i izbo suprugu. Nakon toga, seo je u njen automobil i na putu za Beograd skrenuo u suprotnu traku i udario u kamion.

- Jelena je rodom iz Radinca kod Smedereva, ali su njeni brat i majka nakon očeve smrti prodali kuću i odselili se u Požarevac kako bi joj bili bliže. Nju i Vladu smo viđali po slavljima, delovali su kao veoma skladan par. Nikad nismo čuli da imaju probleme i trzavice - priča jedan od rođaka iz Radinca.

Naš sagovornik kaže da su za tragediju saznali od rođake koja je vest pročitala na Fejsbuku.

- Nismo ni znali da se ubistvo dogodilo. Javila nam je rođaka iz inostranstva, koja je videla da ljudi na Fejsbuku pišu da je Jelena ubijena. Strašno je i ne možemo da verujemo da je nema. Celo selo će ići na sahranu da se oprosti od Jece - rekao nam je rođak nesrećne žene.

J. I. - Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! MUŽ PUCAO U ŽENU NA SRED ULICE! Još jedno porodično nasilje?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track