Džip Srbina ubijenog u Beču pronađen u Srbiji

Stravičan zločin

Džip Srbina ubijenog u Beču pronađen u Srbiji

Crna Hronika -
U slučaju ubistva uhapšen je srpski državljanin Jozef E. (61), koji se optužuje da je, nakon ubistva tupim predmetom, odsekao noge žrtvi i potom ga uvio u džak i ostavio u šumu

BEČ - Džip Srbina Milenka Marinkovića (58), koji je pronađen mrtav u bečkoj šumi krajem aprila, pronađen je nedavno u Srbiji.

Automobil, crna tojota RAV4 sa tablicama W-VRCIN1, za koji se pretpostavlja da je bio razlog ubistva, pronađen je nakon više meseci.

U slučaju ubistva uhapšen je srpski državljanin Jozef E. (61), koji se optužuje da je, nakon ubistva tupim predmetom, odsekao noge žrtvi i potom ga uvio u džak i ostavio u šumu.

Jozef E. do sada nije bio mnogo pričljiv u ovom slučaju i trenutno se nalazi u istražnom zatvoru i čeka na sledeće saslušanje koje je zakazano za ponedeljak.

Inače ovaj slučaj nalazi se već pred tužilaštvom u Beču koje je pokrenulo istražne radnje.Policija je u podrumu stambene zgrade u kojoj živi Jozef E. naišla na tragove krvi, tako da se pretpostavlja da je Marinkovića tamo ubio i iskomadao.

Isto tako pronađen je i krvav čekić, za koji se pretpostavlja da je korišćen u ubistvu.Jozef E. je u Srbiji pobegao odmah posle zločina, a policija će pretražiti automobil, koji je navodno i motiv ubistva.

Austrijska policija uhapsila je Jozefa E. sredinom maja, prilikom povratka iz Srbije.tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track