IZREŠETAO DVOJICU NA SLAVI: Stravičan zločin u vranjskom selu, ubica uhapšen!
Foto: Dragana Udovičić

JEZIVO

IZREŠETAO DVOJICU NA SLAVI: Stravičan zločin u vranjskom selu, ubica uhapšen!

Crna Hronika -

Dva muškarca, od kojih jedan star 48, a drugi 52 godine, pronađena su mrtva u jednoj kući u selu Koćura kod Vranja, potvrđeno je Kuriru u Policijskoj upravi Vranje, a osumnjičeni je rano jutros uhapšen.

Kako saznajemo, njih dvojica su ubijena na slavi. Stravičan zločin dogodio se najverovatnije u utorak uveče u jednom od brojnih zaseoka u ovom kraju, a kuća se nalazi na jednom od udaljenih brda koja su ovih dana praktično neprohodna zbog snega.

Svađa za stolom

- Pronađena su dva muškarca, ekipa je na mestu događaja - rekli su juče u policiji i dodali da je istraga otežana zbog lošeg vremena.

Danijela Trajković, viši javni tužilac, navodi da je najverovatnije reč o ubistvu iz vatrenog oružja.

- U pitanju je dvostruko ubistvo i uviđaj je u toku, ne možemo da damo više informacija dok se ne završe te procesne stvari. Prema prvim podacima, reč je o dvostrukom ubistvu najverovatnije iz vatrenog oružja - kaže Trajkovićeva.

Selo Koćura je planinsko i juče je bilo teško pristupačno za vozila zbog snežnih padavina.

- Pretpostavlja se da su stradali muškarci bili na večeri i dočekivali slavu Svetog Nikolu i da je tada verovatno došlo do krvavog obračuna - rekao je naš izvor.

Slučaj zločina na slavi dogodio i u novembru pre dve godine, kada je Nebojša Pavlović Buca (61), mesar iz sela Varvarin, na porodičnoj slavi Đurdic nasmrt izbo svoju suprugu Milicu (60).

Zaklao ženu na ručku

Ubistvo se dogodilo tokom slavskog ručka, ispred Miličinog brata, snaje, dece i unučića koji su došli u goste. Preplašeni rođaci jedva su savladali Pavlovića do dolaska policije.

Nesrećna Milica preminula je od posledica ranjavanja. Pavlović presudu nije dočekao jer je nakon mesec dana preminuo u pritvoru.

Kurir / T. S. - J. I.

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja