Najnovije vesti

VOĐA PARTIZANOVIH NAVIJAČA SE NAGODIO SA SUDOM: Vaviću 6 meseci kućnog pritvora u zamenu za priznanje
Foto: Facebook

završen slučaj

VOĐA PARTIZANOVIH NAVIJAČA SE NAGODIO SA SUDOM: Vaviću 6 meseci kućnog pritvora u zamenu za priznanje

Crna Hronika

Nikola Vavić (26), jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" nagodio se sa Trećim osnovnim tužilaštvom da za kaznu od šest meseci kućnog zatvora uz nanogicu - prizna da je u junu ove godine ispred jednog beogradskog splava Nataši M. (21) naneo teške povrede udarcem u glavu, saznaje Tanjug.

 

Vavić je sa tužilaštvom zaključio sporazum o priznaju krivičnog dela teške telesne povrede, a sporazum treba da potvrdi Treći osnovni sud u Beogradu.

Prema sporazumu, on u kućnom zatvoru treba da bude pod elektronskim nadzorom onosno da nosi elektronsku narukvicu oko noge, preko koje će se pratiti njegovo kretanje.

 

Incident se dogodio na obali Save u junu ove godine, nakon svađe Vavića i dečka devojke koju je povredio Vavić. Mediji su nakon incidenta pisali da je Vavić devojku povredio pištoljem, ali za to nije bilo dokaza. On je priznao da je u ruci imao mobilni telefon.

 

Vavić je odranije poznat srpskom pravosuđu. Bio je osuđen zbog dilovanja narkotika, zbog čega je u zatvoru proveo 2010. i 2011. godinu, sve do opšte amnestije 2012. godine.

 

U aprilu prošle godine je pravosnažno oslobođen optužbi za pokušaj ubistva radnika obezbeđenja splava "Blejvoč" Roberta Radojičića (27) zbog nedostatka dokaza. U januaru ove godine bio je ranjen u nogu nakon tuče ispred jednog noćnog kluba u centru Beograda.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI! TROVANJE U VLADI SRBIJE!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...