VOĐA PARTIZANOVIH NAVIJAČA SE NAGODIO SA SUDOM: Vaviću 6 meseci kućnog pritvora u zamenu za priznanje
Foto: Facebook

završen slučaj

VOĐA PARTIZANOVIH NAVIJAČA SE NAGODIO SA SUDOM: Vaviću 6 meseci kućnog pritvora u zamenu za priznanje

Crna Hronika -

Nikola Vavić (26), jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" nagodio se sa Trećim osnovnim tužilaštvom da za kaznu od šest meseci kućnog zatvora uz nanogicu - prizna da je u junu ove godine ispred jednog beogradskog splava Nataši M. (21) naneo teške povrede udarcem u glavu, saznaje Tanjug.

Vavić je sa tužilaštvom zaključio sporazum o priznaju krivičnog dela teške telesne povrede, a sporazum treba da potvrdi Treći osnovni sud u Beogradu.

Prema sporazumu, on u kućnom zatvoru treba da bude pod elektronskim nadzorom onosno da nosi elektronsku narukvicu oko noge, preko koje će se pratiti njegovo kretanje.

Incident se dogodio na obali Save u junu ove godine, nakon svađe Vavića i dečka devojke koju je povredio Vavić. Mediji su nakon incidenta pisali da je Vavić devojku povredio pištoljem, ali za to nije bilo dokaza. On je priznao da je u ruci imao mobilni telefon.

Vavić je odranije poznat srpskom pravosuđu. Bio je osuđen zbog dilovanja narkotika, zbog čega je u zatvoru proveo 2010. i 2011. godinu, sve do opšte amnestije 2012. godine.

U aprilu prošle godine je pravosnažno oslobođen optužbi za pokušaj ubistva radnika obezbeđenja splava "Blejvoč" Roberta Radojičića (27) zbog nedostatka dokaza. U januaru ove godine bio je ranjen u nogu nakon tuče ispred jednog noćnog kluba u centru Beograda.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! TROVANJE U VLADI SRBIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja