Najnovije vesti

ROBIJAŠ S POTERNICE DILOVAO HEROIN: Begunac iz zatvora pao posle četiri godine skrivanja!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ležao u Skeli

ROBIJAŠ S POTERNICE DILOVAO HEROIN: Begunac iz zatvora pao posle četiri godine skrivanja!

Crna Hronika

Predrag Vujčić (40), odbegli robijaš iz zatvora Padinska skela, uhapšen je usred Beograda posle skoro četiri godine skrivanja!

Kako Kurir saznaje, begunac koji je bio na poternici pokušao je da umakne inspektorima, ali su oni uspeli da zaustave njegov automobil, savladaju ga, uhapse i vrate u zatvor.

- Vujčić, kome je ostalo da odsluži još tri godine zatvora, uspeo je 2014. da pobegne iz Padinske skele. Inspektori PU za Beograd odradili su odličan posao. Pošto su identifikovali odbeglog osuđenika za kojim je bila raspisana poternica, munjevitom akcijom uspeli su da ga savladaju. Kada je uočio policiju, on je dao gas i pokušao da pobegne svojim automobilom, ali su mu oni preprečili put - kaže naš izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, policajci koji su hapsili begunca znali su da je on opasan.

- Kod njega su prilikom pretresa u automobilu pronašli 20 paketića heroina. Policajka koja je radila s kolegama na hvatanju begunca otkrila je i njegov štek stan na Dušanovcu u kom je nađeno još 200 grama heroina, 800 grama baze, 50 grama kokaina, kao i marihuana, pištolj sa 30 metaka, dve vagice za merenje droge, ali i novac koji je zaradio trgovinom drogom - otkriva izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, Vujčić je ranije bio osuđivan zbog oružja, a u ponedeljak je, posle hapšenja, ponovo vraćen u Padinsku skelu.

J. S. - Foto: Aleksandar Jovanović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...