KURIR NA LICU MESTA! UŽASAN ZLOČIN KOD PARAĆINA: Porodilja i njeni roditelji ostavili bebu u WC šolji! Novorođenče se udavilo!
Foto: Privatna Arhiva

Šokantno Stravičan zločin u selu Stubica kod Paraćina

KURIR NA LICU MESTA! UŽASAN ZLOČIN KOD PARAĆINA: Porodilja i njeni roditelji ostavili bebu u WC šolji! Novorođenče se udavilo!

Crna Hronika -

Milijana i Slaviša Ć. uhapšeni pod sumnjom da su ubili tek rođeno dete, dok je protiv njihove ćerke Aleksandre, majke bebe, podneta krivična prijava za ubistvo deteta pri porođaju

Tek rođena beba usmrćena je u selu Stubica kod Paraćina, a policija je nakon istrage uhapsila Milijanu i Slavišu Ć., roditelje majke novorođenčeta, pod sumnjom da su je ubili.

Njima je u međuvremenu određen pritvor do 30 dana. Krivična prijava podneta je i protiv majke Aleksandre Ć. (22) (na fotografiji) za ubistvo deteta pri porođaju, ali ona nije zadržana u pritvoru.

Meštani u čudu U selu Stubice svi pričaju o smrti bebe

KOMŠIJE: NIKO NIJE ZNAO DA JE TRUDNA

Komšije u selu kraj Paraćina šokirane su događajem kakav se, kako kažu, ne pamti.

- To je fina porodica, dobrostojeća. Baba i deda devojke žive i rade u Švajcarskoj, a otac joj je zaposlen u Popovcu. Aleksandra i njena sestra su veoma fine devojke, studiraju u Jagodini i stanuju tamo. Niko od nas nije znao da ima dečka, a ni da je trudna - pričaju meštani koje smo juče sreli.

Navodno, po selu kolaju dve verzije. Prema jednoj, devojka je doživela spontani pobačaj, a po drugoj beba je usmrćena.

- Ne bismo voleli da pričamo o tome, po selu kruže razni tračevi. Svakako je strašna tragedija - dodali su meštani sela.

Inače, Aleksandrini roditelji u prizemlju kuće imaju i prodavnicu.

Bojali se sramote

Prema saznanjima Kurira, zločin se dogodio još u novembru u kući Aleksandrine porodice. Devojka, koja inače studira u Jagodini, porodila se u sedmom mesecu u kupatilu svoje kuće.

- Ona je krila trudnoću, ali je došlo do prevremenog porođaja. Ona se porodila u kupatilu, na WC šolji! U strahu je odmah obavestila roditelje, koji su je odveli u Hitnu pomoć, a tek rođenu bebu su ostavili u WC šolji. Obdukcijom je utvrđeno da je beba bila zdrava iako je rođena prevremeno i da je mogla da preživi da nije ostavljena u WC šolji.

Međutim, oni su je tako ostavili i beba je preminula. Ovo je malo selo, možda su se bojali sramote jer je devojka neudata. Inače, radi se o bogatoj porodici, što je u ovakvim slučajevima retkost, pa je jedini motiv zločina mogla da bude sramota porodice od okruženja u kom se ismevaju deca bez oca - navodi za Kurir izvor iz istrage.

Ovde je nađeno mrtvo novorođenče, foto: Marina Lopičić

Zločin je otkriven kada su lekari obavestili policiju da je kod njih došla devojka sa krvarenjem, koja je uporno negirala da se porodila. Kad je patrola otišla u njihovu kuću, zatekla je stravičan prizor, nakon čega su roditelji porodilje uhapšeni.

Ekipa Kurira juče je posetila selo u kome se dogodio zločin, a ispred kuće u kojoj je beba usmrćena naišli smo na majku Aleksandru. Ona je za naš list potvrdila da su joj roditelji u pritvoru.

Ostala sa sestrom

- Oni su uhapšeni i zadržali su ih. Kao što vidite, ja sam na slobodi. Istina je da sam se porodila u kući, a moji su me odmah odveli u Hitnu pomoć, dok je beba ostala ovde. Nisam je ubila, umrla je, ne znam šta se desilo - ispričala nam je Aleksandra.

Ona je objasnila da niko nije znao da je trudna.

- Krila sam trudnoću od svih, žao mi je i znam da sam pogrešila, ali mnogo sam se plašila - rekla je devojka. Ona je dodala da očekuje da joj ovih dana dođe deda iz Švajcarske jer su ona i sestra ostale same. Dalji razgovor s njom sprečili su njeni rođaci, koji su joj zabranili da daje izjave za medije.

Komšinica porodice

ALEKSANDRA SE VOZIKALA MOTOROM PO SELU

Komšinica porodice u kojoj je beba usmrćena kaže da se u selu za događaj koji se odvio pre mesec dana saznalo tek prošle nedelje.

- Primetili smo da ih nema, ali nismo znali gde su. Ne mogu da verujem da je Aleksandra bila trudna, viđala sam je celog leta, vozila je motor po selu. Još mi je neverovatnije da njeni nisu primetili - rekla nam je prva komšinica.

Kurir / Jelena Ivić

Foto: Privatna arhiva, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) TERETNJAK SRUŠIO CEO MOST!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja