UHAPŠEN ZBOG NAPADA: Gađao policajca kamenom u glavu
Foto: Dragana Udovičić

Iza rešetaka

UHAPŠEN ZBOG NAPADA: Gađao policajca kamenom u glavu

Crna Hronika -

Napad se, kako nezvanično saznajemo, dogodio preksinoć, nedaleko od Osnovne škole „Filip Filipović“, kada je policiji prijavljeno narušavanje javnog reda i mira

A. M. (34) iz Mladenovca uhapšen je jer je tokom policijske intervencije gađao kamenom pedesetdvogodišnjeg policajca i naneo mu lakše povrede glave, saznaje Kurir.

Napad se, kako nezvanično saznajemo, dogodio preksinoć, nedaleko od Osnovne škole „Filip Filipović“, kada je policiji prijavljeno narušavanje javnog reda i mira.

- Policiji je prijavljeno da se u dvorištu škole, koja je inače imala novogodišnju proslavu, narušava javni red i mir. Dvojica policajaca otišla su na intervenciju i zatekla trojicu muškaraca starosti od oko 30 godina, među kojima je bio i A. M. - rekao je izvor Kurira i dodao:

- A. M. je, kada je video policajce, uzeo kamen i njime pogodio jednog od njih u glavu. Sva trojica dala su se u beg, ali su policajci uspeli da uhvate A. M., koji je, dok je bežao, pao i povredio glavu. Obaveštena je Hitna pomoć, koja je povređenog policajca i uhapšenog A. M. prevezla u Urgentni centar - rekao je naš sagovornik i dodao da je ustanovljeno da je A. M. imao oko 1,80 promila alkohola u krvi.

Policajac je zadobio posekotinu i modricu ispod oka, a A. M. hematom na glavi.

Kurir / J. R.

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track