(AUDIO) SNIMAK ljubavnih razgovora supruge šefa Kavačkog klana i njegovog ŠEFA OBEZBEĐENJA: Rat do istrebljenja PREŠAO JE SVE GRANICE!
Foto: PrintScreen

(AUDIO) SNIMAK ljubavnih razgovora supruge šefa Kavačkog klana i njegovog ŠEFA OBEZBEĐENJA: Rat do istrebljenja PREŠAO JE SVE GRANICE!

Crna Hronika -

Ubistvo Davorina Baltića kojeg upućeni u dešavanja u crnogorskom podzemlju označavaju kao visokopozicioniranog pripadnika Kavčana ponovo je stavilo u fokus krvavi rat između kotorskih mafijaških klanova koji traje već tri godine i koji je odneo desetine života.

Međutim, ono što još više intrigira javnost je video snimak koji se pojavio na internetu i koji je dokaza da u ratu škaljaraca i kavčana više nema nikakvih pravila.

Tako se u videu, pored detaljnih informacijama o Kavačkom klanu i njegovim pripadnicima, čuju i snimljeni telefonski razgovori, za koje se navodi da se vode između supruge vođe Kavčana Radoja Zvicera i šafa njegovog obezbeđenja Aleksandra Đurišića, koji aludiraju na tajnu ljubavnu vezu.

Oni se međusobno oslovljavaju sa "srećo", "oči moje" i "ljubavi", a u jednom od snimljenih razgovora ona mu kaže "ljubavniče moj, neka svi čuju da imam ljubavnika", dok ga već u sledećem zove da dođe kod nje kući.

Snimljeni su i razgovori između Đurišića i žene koja se bavi crnom magijom i koja bi svoje sposobnosti trebalo da upotrebi u svrhu obezbeđenja prevlasti u ratu sa suparnicima iz Škaljara, ali i u održavanju tajne ljubavne veze sa Zvicerovom suprugom.

Razgovore između supruge šefa Kavčana Radoja Zvicera i šefa njegovog obezbeđenja možete poslušati na 12.12 snimka

Prema mišljenju eksperta bezbednosti Darka Trifunovića ove kompromitujuće snimke za čiju režiju je iskorišćeno ime Radoja Zvicera, podmetnuli su pripadnici škaljarskog klana da bi se sukob intevizirao:

- Očigledno da suparnički klan ima insajdere, da su neki ljudi iz kavačkog klana progovorili i pristali na saradnju. Trenutno postoji vakuum u tom tržištu narkotika zbog sukoba dva klana, i tako se pravi rupa u narko tržištu Balkana i otvara se put za nekog trećeg - pojašnjava Trifunović.

Iz svega jasno proizilazi da je osoba koja je napravila i postavila snimak Zvicerov neprijatelj, a izvesno je da je snimak distribuiran s jasnom namerom – da dodatno zavadi odnose unutar kavačkog klana i pojača već usađenu mržnju prema suparničkom klanu, "škaljarcima".

Kako nezvanično saznaju crnogorski mediji, policija proverava kako su ti snimci dospeli u javnost.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Na pomolu novi mafijaški obračun?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track