(FOTO) AKCIJA NA HORGOŠU: Rekao srpskim carinicima da nema šta da prijavi, a onda su otvorili kofer i iznenadili se!  Zaplenjeni SKUPOCENI SATOVI!
Foto: Uprava Carina Srbije

sprečen pokušaj krijumčarenja

(FOTO) AKCIJA NA HORGOŠU: Rekao srpskim carinicima da nema šta da prijavi, a onda su otvorili kofer i iznenadili se! Zaplenjeni SKUPOCENI SATOVI!

Crna Hronika -

HORGOŠ - Carinici su 9. januara 2018. godine na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja tri skupocena ručna časovnika poznatih robnih marki, čija je vrednost procenjena na 55.500 evra.

Satove je pokušao da prokrijumčari 27-godišnji albanski državljanin, koji je na ulaznu carinsku kontrolu pristigao oko 16:45 časova, vozeći automobil BMW austrijskih registarskih oznaka. On je prilikom susreta sa carinicima, rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu.

foto: Uprava Carina Srbije

Ipak je usledio detaljan pregled i tom prilikom je najpre u jednom od kofera pronađen ručni sat vredan 24.500 evra. U drugom koferu pronađen je još jedan muški ručni časovnik čija je vrednost 7.500 evra i prazna kutija sa garantnim listom i fakturom za ručni skupoceni sajt. Sat koji je nedostajao u pronađenoj kutiji otkriven je ličnim pretresom na levoj ruci putnika.

Kako ukupna procenjena vrednost skupocenih satova prelazi trećinu vrednosti automobila, i on je privremeno zadržan, čime se ovaj prekršaj uvećava na 63.000 evra.

(Kurir.rs/Foto: Uprava carina Srbije)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: DA LI CELOJ BOLNICI PRETI NEKONTROLISANA ZARAZA MALIM BOGINJAMA???

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track