UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE UDARIO DEVOJČICU U PRIBOJU PA OKRIVIO DRUGOG: Od udara detetu spao ranac sa leđa i odletelo na drugi kraj ulice
Foto: Profimedia

dolijao

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE UDARIO DEVOJČICU U PRIBOJU PA OKRIVIO DRUGOG: Od udara detetu spao ranac sa leđa i odletelo na drugi kraj ulice

Crna Hronika -

Pribojska policija uhapsila je danas A. B. (25) zbog sumnje da je u utorak uveče, u mestu Rasadnik kod Priboja, na obeleženom pešačkom prelazu kolima oborio 12-godišnju devojčicu.

Do udesa je došlo kada je devojčica izašla iz autobusa i krenula da pređe ulicu na pešačkom prelazu. Od udara, devojčici je spao ranac sa leđa i odleteo na drugi kraj ulice i tada je preko ranca preletelo drugo vozilo. Posle udesa, devojčica je prebačena najpre u pribojsku, zatim i u užičku bolnicu a zatim i u KC Kragujevac gde je konstatovano da ima ogrebotine, da je ugruvana, ali da nema lomova i drugih opasnih povreda.

Prema nezaničnim podacima do kojih je došao Kurir, A. B. je kolima odvezao povređenu devojčicu do bolnice a u prvoj izjavi policiji ispričao je da je dete udarilo drugo vozilo a da je vozač zatim pobegao sa lica mesta.

U rasvetljavanju udesa pomogao je, međutim, video snimak sa kamere obližnjeg preduzeća. Uhapšenom vozaču određen je pritvor do 48 sati. Z. Š.

(Kurir.rs/Z. Š.)

Foto ilustracija: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: DA LI CELOJ BOLNICI PRETI NEKONTROLISANA ZARAZA MALIM BOGINJAMA???

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track