DETALJI HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO ADVOKATA ZRELECA: Vladimir Šaranović zvao ženu na mobilni, policija ga locirala!
Foto: MUP

Istraga

DETALJI HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO ADVOKATA ZRELECA: Vladimir Šaranović zvao ženu na mobilni, policija ga locirala!

Crna Hronika -

Vladimir Šaranović (40), koji je osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca, pijan pokušao da čestita Novu godinu supruzi Nataši iako je ona već dva meseca u Centralnom zatvoru

Vladimir Šaranović (40), koji je osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca (50) 1. decembra 2015. na Vračaru, uhapšen je u iznajmljenom stanu u Zrenjaninu pošto je policija locirala poziv koji je pokušao da uputi supruzi Nataši na njen mobilni telefon!

Kako Kurir saznaje, Šaranović je u noći proslave Nove godine, najverovatnije u pripitom stanju, pokušao da pozove ženu, iako je ona dva meseca ranije uhapšena u njihovom stanu na Kanarevom brdu, gde je pronađena droga.

Život mi je uništen

- Nemam nikakve veze sa ubistvom advokata Zreleca. On je bio i moj zastupnik, poznavao sam ga 10 godina - rekao je, kako Kurir saznaje, na saslušanju Vladimir Šaranović, inače rođak pokojnog Slobodana Šaranovića, kome se sudilo zbog sumnje da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

Advokat Vladimir Zrelec
Advokat Vladimir Zrelecfoto: Privatna Arhiva

- Život mi je uništen - navodno je rekao Šaranović. On je, međutim, navodno priznao da je njegova marihuana koju je policija pronašla u njegovom stanu a potom uhapsila suprugu Natašu.

Tumarao po Srbiji

- Rekao je da je droga njegova i da supruga nije ni znala da imaju marihuanu na terasi. Kako je naveo, na dan kad su pre dva meseca specijalci upali u stan, on je bio o obližnjoj kladionici i posmatrao sve. Rekao je da zbog droge nije došao kući, a da je onda nastavio da „tumara i luta po Srbiji“ ne znajući šta da radi - otkriva izvor Kurira.

Slobodan Šaranović
Slobodan Šaranovićfoto: Privatna Arhiva

Pokojni rođak

PUSTIO BRADU, LIČI NA ŠARANOVIĆA

Vladimir Šaranović, kako Kurir saznaje, nije se opirao hapšenju i kratko je rekao: „Vodite me u pritvor, znam šta me čeka.“ Naš izvor otkriva da je pustio bradu tokom skrivanja i da je sve prisutne likom podsetio na pokojnog rođaka Slobodana.

Kurir / J. Spasić

Foto: MUP, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SPEKTAKULARNA AKCIJA SPECIJALACA: Pogledajte kako je onesposobljen i uhapšen Vladimir Šaranović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track