ZORAN MARJANOVIĆ SE POVERIO CIMERIMA: Oni su me posle ubistva izdali!
Foto: Dragan Kadić

ZLOČIN U BORČI

ZORAN MARJANOVIĆ SE POVERIO CIMERIMA: Oni su me posle ubistva izdali!

Crna Hronika -

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović u pritvoru ispričao kako su nakon njene smrti prestali da mu se javljaju brojni pevači sa kojima se družio, među kojima i oni za koje je napisao brojne hitove

Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, žalio se cimerima iz zatvorske ćelije kako su ga nakon Jeleninog ubistva u aprilu 2016. godine prijatelji sa estrade potpuno zaboravili.

Kako saznajemo, Marjanović je pritvorenicima ispričao da su ga gotovo svi sa kojima se družio napustili nakon zločina u Borči, a među njima i brojni pevači kojima je napisao nekoliko velikih hitova.

Jednom ga pozvali

- Zoran je često započinjao priču kako je, nakon što je Jelena ubijena, ostao sam na svetu, bez prijatelja i podrške. Osim članova porodice i njihove kume, gotovo svi drugi su prestali da mu se javljaju. Pošto smo znali da poznaje mnoge sa estrade, pitali smo ga da kaže tačno ko od poznatih ga je izdao - kaže sagovornik Kurira koji je nekoliko dana proveo u ćeliji sa Marjanovićem.

foto: Kurir

Kako navodi, Marjanović je ispričao da su ga mnogi pevači posećivali u domu u Borči dok je pravio hitove za njih, kao i dok su koristili njegov studio.

- Ali sve se promenilo nakon Jelenine smrti. Svi redom su u širokom luku počeli da ga zaobilaze. Pomenuo je Anu Bekutu, Tanju Savić, Indi, Jami, pa i Nadu Topčagić, koja je bila Jelenina prijateljica. Kako nam je rekao, neki od njih su ga pozvali samo jednom nakon ubistva i nikad više, a neki čak ni to - priča naš sagovornik.

Jedini prijatelj koji je ostao uz Zorana, kako je ispričao, bio je pevač Lepi Mića.

foto: Dragan Kadić

Jako razočaran

- Rekao je da je Mića jedini ostao uz njega, kao i da ga je posle Jelenine smrti redovno zvao. Dok je pričao o tome, videlo se da je razočaran i da mu je teško palo. Praktično, svi su ga od prvog dana odmah videli kao zločinca iako je on uhapšen tek godinu i po dana kasnije. On i sada ponavlja da nije ubio Jelenu i nada se da će se prava istina jednog dana otkriti - kaže ovaj pritvorenik.

Podsetimo, pevačica „Granda“ Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki. Nakon 17 meseci istrage, kao osumnjičeni za ubistvo, uhapšen je njen suprug Zoran. On se od polovine septembra nalazi u pritvoru CZ, a do 10. marta bi trebalo da bude podignuta optužnica protiv njega.

Jelena Ivić

foto: Nebojša Mandić

Ključni svedok odbrane

ZORANOVA SNAJA DANAS IZNOSI TAJNE MARJANOVIĆA

Milica Marjanović, supruga rođenog brata Zorana Marjanovića, danas bi trebalo bi da svedoči kao poslednji svedok u istrazi koja se vodi protiv osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene. Njeno saslušanje, podsetimo, predložili su Zoranovi branioci. Kako saznajemo, Milica bi trebalo da svedoči o odnosima u porodici Marjanović, ali i o dešavanjima u kući u Borči tokom noći potrage za Jelenom, kao i onome što se zbivalo na dan kada je otkriveno da je pevačica zverski ubijena na nasipu.

- Milica Mihajlović, udato Marjanović, dugo se zabavljala sa Zoranovim mlađim bratom Milošem i gotovo je živela u njihovoj kući u to vreme. Ona bi mogla da posvedoči o odnosima ukućana s ubijenom pevačicom, ali i o dešavanjima i situaciji koja je bila u kući dok su Zoran i ostali okupljeni tragali za Jelenom - objašnjava sagovornik Kurira.

Inače, Milica i Zoranov brat venčali su se nedelju dana posle Zoranovog hapšenja, a od njegovog pritvaranja brinu o njegovoj i Jeleninoj ćerki Jani.

- Za sada nema više svedoka, ali se ne isključuje mogućnost da tužilaštvo ili odbrana u nastavku predlože još nekoga. Ukoliko ih ne bude bilo, uskoro bi mogla da bude podignuta optužnica protiv Marjanovića - zaključuje sagovornik upućen u istragu.

foto: Dragan Kadić

Oglasile se Jami i Nada Topčagić

DA SAM JA KRIVAC, ODMAH BI ME SKEMBALI

Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt sa Zoranovim dojučerašnjim prijateljima i saradnicima, ali se Ana Bekuta, Indi Aradinović i Tanja Savić nisu javljale na telefon. Nada Topčagić kratko je rekla da više ne želi da priča o Marjanovićima jer misli da se Jelenino ubistvo nikada neće rešiti.

- Mislim da se ubica nikada neće pronaći, vidite i sami koliko je vremena prošlo, ništa se ne rešava. Da sam ja krivac za bilo šta, odmah bi me skembali. Progutali bi me, već bih bila na onom svetu kakve sam ku*ate sreće - rekla je Nada. Njena koleginica Jasna Milenković Jami rekla je „da ju je Zoran pomešao sa nekom drugom i da se zbog toga ne oseća prozvano“.

I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ISPLIVAĆE SVE TAJNE MARJANOVIĆA: Zoranova snaja skoro neprepoznatljiva stigla u sud da svedoči o noći kada se tragalo za Jelenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track