Crveni ferari zapaljen posle bračne svađe?!

Crveni ferari zapaljen posle bračne svađe?!

Crna Hronika -
Mogućnost da su u pitanju privatni motivi, zbog načina kako je paljenje automobila izvršeno i zbog činjenice da nije izgorelo celo auto, već samo njegova unutrašnjost, ne isključuje ni policija

BEOGRAD - Milan Kaloštrović (38), biznismen kome su početkom nedelje dvojica nepoznatih muškaraca u Beogradu zapalili skupoceni crveni "ferari", dao je izjavu u srpskoj policiji gde je kao jedine moguće uzroke incidenta naveo tender na kojem je nedavno učestvovao kao i bračne svađe.

Mogućnost da su u pitanju privatni motivi, zbog načina kako je paljenje automobila izvršeno i zbog činjenice da nije izgorelo celo auto, već samo njegova unutrašnjost, ne isključuje ni policija,prenosi CDM.Kada mu je zapaljen luksuzni četvorotočkaš, Kaloštorović se nalazio na primorju, u Petrovcu, a čim je otišao u Beograd zahtijevao je da ga prime najveći policijski funkcioneri, prenose Dnevne novine.Osim njegovih navoda, policija ispituje i da li paljenje autmobila ima veze sa kafićem koji početkom godine otvorio u Beogradu. U provođenju istrage nisu pomogli snimci na kojim se vide dvojica maskiranih muškaraca kako ulaze u garažu u kojoj je automobil zapaljen. Snimljeno je i kako oni nakon izlaska iz garaže ulaze u sivi "BMW", nakon čega su se dali u bekstvo. Policija je ubrzo krenula za njima, ali su u Savskoj ulici 'piromani' ipak uspeli da pobegnu. Vrednost ovog automobila je 170.000, a polovnog 95.000 evra.Kaloštrović je u policiji, navodno, kazao da je crnogorski državljanin i da posluje pretežno u Petrovcu, a da u Beograd dolazi u posetu sestri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track