KIKINĐANIN O PORODIČNOJ DRAMI: Moja žena je preživela infarkt i udes saniteta
Foto: Saša Urošev

Bratislav Nađalin

KIKINĐANIN O PORODIČNOJ DRAMI: Moja žena je preživela infarkt i udes saniteta

Crna Hronika -

Bratislav Nađalin (58) iz Kikinde doživeo je porodičnu dramu koja je dobila srećan epilog.

Njegova supruga Milena (59) preživela je u ponedeljak infarkt, ali i težak udes nekoliko kilometara dalje od bolnice, kada je na raskrsnici došlo do sudara između sanitetskog vozila i „opel astre“.

- Mileni su u Sremskoj Kamenici ugrađena tri stenta. Ćerka Nataša razgovarala je s lekarima. Rekli su joj da se dobro oseća i da će brzo biti vraćena u kikindsku bolnicu. Pao mi je kamen sa srca - priča Bratislav.

foto: Saša Urošev

Njegovoj supruzi je pre tri dana dijagnostikovan infarkt.

- Mileni je još u petak pozlilo. Žalila se na mučninu. Ponovo joj je pozlilo u nedelju. Sutradan je otišla je do prodavnice, ali joj pri povratku opet nije bilo dobro. Pozvali smo Hitnu pomoć. Potom nas je najpre zatekla vest da je supruzi dijagnostikovan infarkt, a potom i da je doživela udes - rekao nam je Bratislav.

Udes se dogodio na raskrsnici ulica Ive Lole Ribara i Jovana Jovanovića Zmaja.

- Noge su mi odsekle kad sam čuo šta se desilo. Pribojavao sam se kako će to uticati na njeno stanje. Nije me u tom trenutku interesovalo ko je izazvao nesreću. Samo mi je bilo bitno da je živa i da drugim vozilom što pre stigne u Sremsku Kamenicu. Sve se, srećom, dobro završilo - priča naš sagovornik.

Kurir / S. U.

Foto: Saša Urošev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track