Najnovije vesti

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRED SMRT: Milica (17) i Milan (17) napravili selfi u kafiću, a 15 minuta kasnije sleteli u Dunav!
Foto: Instagram

TRAGEDIJA U VINČI

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRED SMRT: Milica (17) i Milan (17) napravili selfi u kafiću, a 15 minuta kasnije sleteli u Dunav!

Crna Hronika

Milan S. (17) nastradao je sinoć, kada je prema još nepotvrđenim informacijama učio vršnjakinju M.L. da vozi, a onda su sleteli vozilom u Dunav kod Vinče.

 

Milica i Milan su pre nesreće bili u kafiću, želeći da proslave početak raspusta. Potom su otišli na Dunav.

 

foto: Jelena Rafailović/Kurir

 

Samo pola sata pre tragedije Milica je na Instagramu okačila njihovu zajedničku sliku, s porukom: "Najjači prijatelj, navalite devojčice".

Imao probnu dozvolu, auto pripadao sestri

 

Nastradali Milan S. imao je položen vozački i vozio je sa probnom dozvolom. Prema nepotvrđenim informacijama, automobil u kome se utopio pripadao je njegovoj sestri.

 

foto: Printscreen Instagram

 

Inače, Milan je aktivno igrao fudbal. Prvo je nastupao za FK Boleč, a potom u Crvenoj Zvezdi iz Malog Mokrog Luga. Išao je u Drugu ekonomsku školu u Beogradu.

 

Umesto u rikverc, ubacila u prvu!


Prema priči koju je Milica ispričala drugaricama, ona je htela da isproba automobil, ali je umesto u rikverc ubacila u prvu brzinu.


- Milica ide na časove obuke, ali auto koji vozi ima drugačiji raspored brzina nego "polo" u kom su bili - priča Miličina drugarica.

 

foto: Jelena Rafailović/Kurir


Ona dodaje da su Milan i Milica deset godina najbolji drugari i da je zbog stresa na lekovima.


- Ispričala nam je da je ona uspela da izađe iz automobila kada joj je voda bila do struka, ali da više nije mogla da otvori ponovo vrata da izađe i Milan. Pokušavala je da ih otvori, ali nije uspela, nije ni mogao Milan sa unutrašnje strane, i zato je krenuo ka gepeku jer je taj deo kola jedini bio van vode. Ona je, jadna, ponovo ušla u vodu, ali su je na silu izvadili - kaže drugarica nesrećne devojke.

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! KAMENOVANA KUĆA BIVŠE SUPRUGE OLIVERA IVANOVIĆA!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...