U NIŠU UHAPŠENA ČETVORICA ZBOG PALJENJA SKUPIH KOLA: Dobili 200 evra pa čoveku skroz uništili auto!
Foto: Dragan Kadić/Ilustracija

dolijali

U NIŠU UHAPŠENA ČETVORICA ZBOG PALJENJA SKUPIH KOLA: Dobili 200 evra pa čoveku skroz uništili auto!

Crna Hronika -

Niška policija uhapsila je B.M. (24) iz Niša, B.J. (20) iz Pirota, L.S. (23), takođe Nišliju i N.S. (29) iz okoline Merošine zbog sumnje da su odgovorni za paljevinu „mercedesa“ 15. novembra prošle godine.

Policijskim radom ustanovljeno je da je L.M. angažovao B.M. i B.J. da zapale auto, a oni su unajmili N.S. da ih odveze do kuće vlasnika vozila. Kada su stigli na njegovu adresu, B.M. i B.J. su auto polili benzinom a zatim ga zapalili usled čega je „mercedes“ pretrpeo potpunu štetu.

Ova četvorica su paljevinu naplatila 200 evra, što su podelili ali se još utvrđuje da li je L.S. stvarni nalogodavac napada. B.M. će osim za izazivanje opšte opasnosti, kako je okvalifikovana paljevina vozila, odgovarati i za posedovanje narkotika jer je prilikom hapšenja kod njega pronađeno 11 tableta MDMA.

Zbog sumnje da je učestvovao u paljenju vozila 25. novembra prošle godine uhapšen je M.R. (26) iz okoline Niša, ali je daljim policijskim radom ustanovljeno da je on imao saznanja o ovom događaju a nije dokazano da je u njemu učestvovao. Zahvaljujući danonoćnom radu niške policije, ovo je druga rasvetljena paljevina za poslednjih nedelju dana.

(Kurir.rs/D.K.)

Foto ilustracija Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! SRBIJA I KOSOVO ZAJEDNO ULAZE U EU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track