UŽAS U PODGORICI: Očuh ubio bebu, majka mirno gledala!
Foto: Vijesti.me/Savo Prelević

Monstrumi: Crna Gora u šoku zbog zločina

UŽAS U PODGORICI: Očuh ubio bebu, majka mirno gledala!

Crna Hronika -

Modrice po celom telu: Nermin Šišić (28) i Jelena Jovović (34) iz Podgorice uhapšeni nakon što je u bolnici preminuo petnaestomesečni Pavle, koga su doveli bez znakova života

Bosanski državljanin Nermin Šišić (28) uhapšen je pod sumnjom da je batinama ubio petnaestomesečnog pastorka Pavla Jovovića.

Osim Šišića, po prijemu teško povređenog deteta u podgoričku dečju bolnicu, uhapšena je i dečakova majka Jelena Jovović (34).

Maleni Pavle u bolnicu je doveden u subotu bez znakova života.

- Lekari su ga reanimirali i priključili na aparate, ali je on preminuo u nedelju ujutru na odeljenju intenzivne nege od posledica prebijanja. Dečak je imao teške povrede glave, pa se veruje da su one uzrok smrti - navode crnogorski mediji.

- Po prijemu, na detetu su bile vidljive i stare povrede, pa se sumnja da je on i ranije zlostavljan - preneo je izvor iz istrage.

Kada su lekari videli dete, odmah su obavestili policiju.

- Majka malog Pavla rekla je da je dečak pao pre mesec dana i da su tada nastale modrice po telu i glavi. Međutim, policiji je ta izjava bila čudna i malo verovatna, naročito kada su videli da su detetu polomljeni zubi. Posumnjali su da je mališan pretučen, zbog čega su momentalno priveli Jovovićevu i Šišića - navodno je ispričao izvor upućen u istragu.

Priču dečakove majke potvrdio je i Šišić, koji je policiji ponovio sve što je ona ispričala.

- Detetova majka je bila zastrašujuće hladnokrvna, uopšte nije delovala potreseno, a na pitanje ko je otac deteta, odgovorila je: „Neznani junak.“ Nakon pregleda je utvrđeno da je dete ipak pretučeno, što je policiji bilo dovoljno da uhapsi Šišića i Jovovićevu. Posle izjava koje su dali, sumnja se da je očuh i ranije zlostavljao Pavla - sumnjaju istražitelji.

Dovedeni na saslušanje

BEZ IKAKVIH EMOCIJA

Vanbračni supružnici privedeni su juče u podgoričko Više tužilaštvo na saslušanje.

- Oboje su hladnokrvno izašli iz policijskog vozila i nisu pokazali nikakvu emociju. Šišić će najverovatnije biti osumnjičen za ubistvo, a Jovovićeva za zanemarivanje deteta - rekao je naš izvor iz Podgorice.

Kurir / Jelena Ivić

Foto: Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track