MINISTAR STEFANOVIĆ: U štek stanu u Beogradu pao bivši marinac sa pištoljem bez broja
Foto: Marina Lopičić

Hapšenje

MINISTAR STEFANOVIĆ: U štek stanu u Beogradu pao bivši marinac sa pištoljem bez broja

Crna Hronika -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je u štek-stanu u Beogradu uhapšen Korbet D, bivši marinac i da je kod njega pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim brojem i, govoreći o tome da li je on spremao atentat, istakao da ne sme da iznosi mnogo detalja.

- Policija je imala informacije o ovom licu koje je kod sebe imalo oružje sa izbrisanim brojem. To govori da je očigledno da se nešto dešavalo, ali više informacija ne mogu da iznosim - rekao je Stefanović.

Pripadnici MUP rade svoj posao i nadamo se da će doći do rezultata, dodao je on.

foto: Instagram

Stefanović je rekao i da su slike na stranici "Droga Srbije" na kojima su deca sa marihuanom, kokainom, LSD tabletama u školi kao i ispred policijskih kola, predmet istrage MUP-a, ali i Tužilaštva za visokotehnološki kriminal, kako bi otkrili ko stoji iza ovog jezivog izazova.

Stefanović je izjavio da postoji sumnja da se na snimcima i fotografijama vide narkotici, a službe rade na identifikaciji administratora i maloletnika sa fotografija.

- Mi pre svega radimo na prevenciji, pa smo uveli predmete u 4. i 5. razred osnovnih škola kako bi i deca i roditelji razumeli opasnost narkotika i što više se informisali - rekao je on. On dodaje da je vrlo važna uloga roditelja, škola i represivna uloga policije i drugih državnih organa.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PREDSEDNIK EVROPSKE KOMISIJE JASAN! Evo kada će Srbija i Crna Gora ući u EU!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track