DESPOTOVIĆA UBIO PLAĆENIK IZ BOSNE? Bivšeg telohranitelja Šaranovića atentator sačekao u audiju A6, policija došla do snimaka!
Foto: Privatna Arhiva

Novi detalji o likvidaciji vlasnika menjačnice

DESPOTOVIĆA UBIO PLAĆENIK IZ BOSNE? Bivšeg telohranitelja Šaranovića atentator sačekao u audiju A6, policija došla do snimaka!

Crna Hronika -

U bivšeg telohranitelja pokojnog Slobodana Šaranovića pucao je jedan muškarac iz pištolja kalibra devet milimetara, dok ga je drugi najverovatnije čekao u tamnom „audiju A6“, kojim su pobegli s mesta nesreće

Dalibora Despotovića (37), koji je ubijen u ponedeljak u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, prema prvim informacijama iz istrage, najverovatnije je likvidirao plaćenik iz Bosne i Hercegovine.

Kako saznajemo, u bivšeg telohranitelja pokojnog Slobodana Šaranovića pucao je jedan muškarac iz pištolja kalibra devet milimetara, dok ga je drugi najverovatnije čekao u tamnom „audiju A6“, kojim su pobegli s mesta nesreće.

- Despotović je ubijen ispred menjačnice čiji je bio vlasnik. Ubice su verovatno dobro znale da on svake večeri oko 21 sat zatvara lokal. Napadač ga je čekao u menjačnici i ispalio mu je dva hica u glavu u trenutku kada je Despotović bacao smeće u kontejner. Ispaljeno je ukupno je šest hitaca - kaže izvor Kurira upućen u istragu.

foto: Printscreen

Prema njegovim rečima, policija je iste večeri uzela snimke sa kamera na menjačnici.

- Postoji mogućnost da je surova likvidacija snimljena. Osim snimaka sa dve kamere na menjačnici i kamere u dvorištu, tokom jučerašnjeg dana uzeti su i snimci sa kamera koje pokrivaju delove ulice iz koje su napadači mogli da dođu, kao i trasu kojom su pobegli. Kako je sumnja, „audi A6“, koji je ubrzo posle likvidacije pronađen zapaljen bakljom na Kružnom putu u naselju Leštane, najverovatnije su koristile ubice - dodaje izvor iz istrage. On napominje da su na automobilu bile ukradene tablice i da su ga ubice najverovatnije ostavile jer im je pukla guma.

On napominje i da motiv ubistva sigurno nije bila pljačka menjačnice jer je policija zatekla novac u njoj.

- Očigledno je da je reč o neraščišćenim računima ili osveti - zaključuje izvor.

Kurir / J. S. - J. R.

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) UŽASNA SAOBRAĆAJKA U INĐIJI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track