AUDI SA UBICAMA VARNIČIO PO PUTU: Atentatori krvavog Despotovića ostavili na ulici, a nisu slutili kakav ih PEH čeka! UMALO UHAPŠENI NA DELU!
Foto: Damir Dervišagić, MUP Srbije

Ubistvo na Voždovcu

AUDI SA UBICAMA VARNIČIO PO PUTU: Atentatori krvavog Despotovića ostavili na ulici, a nisu slutili kakav ih PEH čeka! UMALO UHAPŠENI NA DELU!

Crna Hronika -

Krenuli su da beže van Beograda, ali im je negde iznad Kumodraža pukla guma. Kod Leštana su sišli sa puta, tačno prekoputa kasarne. Zapalili su Molotovljev koktel, koji su verovatno unapred bili pripremili, i bacili ga na automobil

Ubice Dalibora Despotovića (37), posle likvidacije u Zaplanjskoj ulici, umalo su uhapšene neposredno pošto su se dali u beg! Kamere sa menjačnice snimile su sam čin ubistva, ali ne i lik ubice, jer je bio okrenut leđima!

Na snimku se vidi trenutak kada ubica prilazi Despotoviću i s leđa mu puca u glavu. Atentator je na sebi imao farmerice, patike i plavu jaknu, čiju je kapuljaču navukao na glavu.

- Prva operativna saznanja govore da je muškarac posle ubistva seo u "audi A6", koji ga je čekao u blizini - navodi izvor blizak istrazi.

Međutim, veliki peh im se desio pošto su seli u "audi A6" i dali se u bekstvo sa mesta zločina.

- Krenuli su da beže van Beograda, ali im je negde iznad Kumodraža pukla guma. Kod Leštana su sišli sa puta, tačno prekoputa kasarne. Zapalili su Molotovljev koktel, koji su verovatno unapred bili pripremili, i bacili ga na automobil.

Ubice Despotovića, vlasnika menjačnice sa Voždovca, nakon likvidacije, automobil su zaustavile tek kad su stigle u Leštane, tačnije, preko puta kasarne „Bubanj potok“ na poljani.

- Dok su bežali automobil je počeo da varniči. Građani su prijavili da automobil pod punom brzinom varniči dok ide autoputem. Stali su kod kasarne, kod šume i u roku od minut „audi” polili benzinom i spalili ga bakljom. Otrčali su peške uzbrdo i pobegli u šumu - priča izvor upoznat sa slučajem.

Kako šuma izlazi na autoput, sumnja se da ih je na tom mestu neko već čekao.

Ko je bio u zapaljenom „audiju“ još nije utvrđeno, ali sumnja se da je likvidacija zapravo osveta za planiranje atentata na Luku Bojovića, vođu novog zemunskog klana.

(Kurir.rs / Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) UŽASNA SAOBRAĆAJKA U INĐIJI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track