Pokušaj ubistva na Petrovaradinskoj tvrđavi

Pokušaj ubistva na Petrovaradinskoj tvrđavi

Crna Hronika -
Slobodan M. je primljen u tu ustanovu sa jednom ubodnom ranom u predelu leđa

NOVI SAD - Na Petrovaradinskoj tvrđavi ispred diskoteke "Đava" dogodio se pokušaj ubistva, kada je Slobodan M. (26) iz Novog Sada, zadobio teške telesne povrede oštrim predmetom.

Njega je najverovatnije u predelu leđa ubo Marko M. (24) IZ Novog Sada.

-Incident se dogodio u nedelju oko pet sati, kada su se oštećeni i osumnjičeni prvo verbalno, a zatim i fizički sukobili. Sumnja se da je osumnjičeni Marko M. ubo sečivom Slobodana u predelu leđa, između kičme i lopatice, nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu - kaže izvor Kurira.

O događaju je odmah obaveštena hitna pomoć i policija koja je na licu mesta obavila uviđaj.

Kako je rekla Jelena Jurišin, porptarol Kliničkog centra Vojvodine, Slobodan M. je primljen u tu ustanovu sa jednom ubodnom ranom u predelu leđa.

-On je zadobio teške telesne povrede, a iako su lekari uspeli da mu stabilizuju stanje, njegove povrede i dalje ugrožavaju život. - rekla je Jurišin.Kako Kurir nezvanično saznaje za osumnjičenim, Markom M. iz Novog Sada raspisana je odmah međunarodna poternica, jer se veruje da je on nakon izvršenog krivičnog dela odmah napustio zemlju. Više detalja o ovom događaju biće poznato nakon saslušanja svedoka i završetka istrage

.S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track