ZORAN ISKLJUČIO TELEFON ČIM JE DOŠAO NA NASIP, A ONDA LOCIRAN U 17.04! Detalji iz optužnice otkrivaju kako se Marjanović kretao u vreme UBISTVA!
Foto: Printscreen Facebook

ZLOČIN U BORČI

ZORAN ISKLJUČIO TELEFON ČIM JE DOŠAO NA NASIP, A ONDA LOCIRAN U 17.04! Detalji iz optužnice otkrivaju kako se Marjanović kretao u vreme UBISTVA!

Crna Hronika -

Jedan od ključnih detalja u optužnici protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za brutalno ubistvo supruge Jelene, koji ukazuju na to da je reč o planiranom zločinu je to što je Zoran Marjanović ugasio mobilni telefon čim je 2. aprila 2016. stigao na nasip.

Telefon mu je navodno bio ugašen od tada, sve do 17.04, kada je ponovo uključen, što je period u kom je Jelena Marjanović, prema optužnici, ubijena. To znači da je svesno planirao da nešto uradi, jer se, u drugom slučaju, vreme isključivanja i uključivanja telefona ne bi poklapalo sa vremenom kada se, prema optužnici, zločin odigrao.

foto: Dragan Kadić

- Zoran Marjanović je uporno od trenutka navodnog nestanka supruge tvrdio da su na nasip u Crvenki kobnog dana stigli nešto posle 15 sati. Međutim, veštačenje baznih stanica utvrdilo je da su oni na nasip stigli u 16.36. Dva minuta kasnije on je isključio mobilni telefon - priča izvor upoznat sa slučajem.

Narednih 26 minuta Marjanoviću je telefon bio isključen. Ali, kako objašnjava naš izvor, uprkos tome, veštačenje baznih stanica lociralo je da se njegov signal na telefonu poklopio sa Jeleninim u 16.56 minuta, u periodu koji je utvrđen kao vreme njene smrti.

- Njihovi signali poklopili su se u vremenu od 16.56 do 17.04, a to je navedeno kao vreme njene smrti. Zoran Marjanović potom je uključio svoj mobilni telefon i pozvao suprugu, a zatim brata. Njegovi pozivi upućeni njoj su više nego očigledni, želeo je da sebi stvori alibi - priča izvor.

foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović

Kako objašnjava naš izvor, Zoran je pozvao policajca iz Borče Borisa Pucića u 17.41, malo više od pola sata pošto je Jelena ubijena.

- Period od kada su se njegov i Jelenin signal na mobilnom telefonu poklopili do trenutka kada je pozvao policajca bio je dovoljan da prikrije dokaze. S druge strane, to je bio prekratak period da bi posumnjao kako mu je žena nestala, a raspitivao se kako da prijavi nestanak. Iako se već tada raspitivao kako da prijavi nestanak, on je to učinio gotovo dva i po sata kasnije, oko 20 sati. Taj period je sumnjiv, jer je imao dovoljno vremena da ukloni oružje ubistva, presvuče se i baci stvari koje su mogle biti umrljane krvlju i smisli alibi i strategiju kojom će sumnju skloniti sa sebe - priča naš izvor. Svi ti detalju u optužnici ukazuju na to da je zločin bio planiran, a ne počinjen u afektu.

Kontradiktorne izjave

Naš izvor pojašnjava i da su Marjanovićeve izjave koje je davao tokom istrage ukazivale na to da on ima veze sa ubistvom pevačice. „Rekao je da je Jelena nestala malo pre 16 sati kada je otišla da trči, a da su on i ćerkica išli za njom livadom ispod nasipa. Nakon što je Jelenino telo pronađeno, on je obrnuo priču, govoreći da su se Jana i on igrali na livadi kada su primetili da Jelene nema. Naglašavao je i da je tom livadom trčao i tražio Jelenu. Međutim, na saslušanju u policiji kazao je kako nije silazio sa nasipa na livadu, kaže naš izvor.

(Kurir.rs/Blic-B.Bogosav)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRBIJA PROSLAVILA DAN DRŽAVNOSTI U ORAŠCU! Evo šta je predsednik Vučić rekao o srpskom nestajanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track