PREOKRET! MARJANOVIĆI POKUŠALI DA IM OTMU KUĆU: Vlasnički papiri Jelenine majke OTKRIVAJU NEVEROVATNE DETALJE?
Foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile, Privatna Arhiva

falsifikovali potpise

PREOKRET! MARJANOVIĆI POKUŠALI DA IM OTMU KUĆU: Vlasnički papiri Jelenine majke OTKRIVAJU NEVEROVATNE DETALJE?

Crna Hronika -

BEOGRAD - Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, pod istragom je zbog falsifikovanja potpisa na ličnoj karti Zorice Marjanović, ali i na papirima o vlasništvu kuće majke ubijene pevačice Jelene Marjanović.

Policijska istraga u ovom slučaju počela je u četvrtak ujutru, a kako se nezvanično saznaje, Vukomanovićeva je u stanici policije dala iskaz o krivičnom delu navođenje na overavanje neistinitog sadržaja. U svojstvu svedoka sa njom je u policiji bila i Zorica Marjanović, Zoranova majka.

Iako se najpre verovalo da je Verino saslušanje u direktnoj vezi sa istragom ubistva pevačice, nezvanične informacije ubrzo su negirale takvu mogućnost. Nakon kratkog saslušanja, Vera i Zorica su napustile policijsku stanicu.

Kako se nezvanično saznaje, policajci su tražili ličnu kartu Zorice Marjanović, koju je Vera izvadila, te je prilikom vađenja iste falsifikovala potpis. Sumnja se da je ista korišćena za pomenuto krivično delo koje se istražuje.

U Prvom osnovnom tužilaštvu potvrdili su da že izveštaj o ovoj policijskoj istrazi dobiti u narednim danima, nakon čega će tužilac odlučiti da li će nastaviti postupak. Ta odluka zavisiće od rezultata istrage koju je sprovela policija.

Međutim, iako ni policija ni tužilaštvo u ovom trenutku ne žele zvanično da govore o istrazi, veruje se da je istraga vezana za vlasništvo nad kućom pokojne Zorice, Jelenine majke.

Jedna od Jeleninih drugarica je nakon ubistva pevačice govorila da su vlasnički papiri kuće Jelenine majke sve vreme bili kod Jelene, a nakon njene smrti su ostali u kući Marjanovića.

"Dva meseca po Jecinoj smrti svi smo apelovali da se papiri vrate Jeleninoj majci Zorici. Zorica nije htela da se svađa, ali njene sestre i svi mi prijatelji smo tražili da joj vrate papire. Navodno, papiri su ostali kod njih jer je kuma Vera advokat, pa je ona nešto završavala oko kuće. Tek posle dva meseca, posle našeg dopisivanja, tada su joj vratili papire", ispričala je tada jedna od Jeleninih drugarica.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović, Privatna Arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO JE BIO RAZLOG NAPADA NA AMBASADU SAD U PODGORICI! Jauković u pismu porodici objasnio zašto je bacio bombu na ambasadu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track