UŽAS U SELU KOD APATINA: Pretukli starca, boli ga nožem i tražili mu pare
Foto: Shutterstock

BRUTALNO

UŽAS U SELU KOD APATINA: Pretukli starca, boli ga nožem i tražili mu pare

Crna Hronika -

Janoš Kiš (67), penzioner iz Kupusine, prebačen je u somborsku bolnicu sa teškim povredama koje je zadobio kada ga je napala grupa razbojnika. Kako saznajemo, njegovo stanje je stabilno i nalazi se van životne opasnosti.

Razbojništvo se dogodilo u petak ujutru u Kišovoj kući u Ulici Adi Endre u Kupusini, selu u apatinskoj opštini. U kuću su mu, navodno, upala četvorica razbojnika, koji su ga vezali, tukli i nožem boli po rukama, zahtevajući da im oda gde drži novac.

Tako vezanog ga je, nakon skoro 12 sati, pronašao poštar, koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Nesrećni čovek je sa povredama grudi, nogu i šaka prebačen u bolnicu, gde je zadržan na lečenju.

- Kiš je živeo sam nakon smrti brata blizanca pre nepunih godinu dana. Nijedan od njih nije bio oženjen i nema decu. Pošto mu je pokojni brat radio u pivari, odakle je otišao i u penziju, razbojnici su verovatno pretpostavljali da je iza njega ostala velika ušteđevina od prodatih akcija, koje su želeli da se domognu - kaže komšija.

J. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track