PAKLENA TAKTIKA MARJANOVIĆA ZLOČIN ISPLANIRALI DO TANČINA: Američki vidovnjak tvrdi da su Jelenu napali ispred majčine kuće!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

šokantno

PAKLENA TAKTIKA MARJANOVIĆA ZLOČIN ISPLANIRALI DO TANČINA: Američki vidovnjak tvrdi da su Jelenu napali ispred majčine kuće!

Crna Hronika -

Šokantni postupci porodice brutalno ubijene pevačice “Granda” Jelene Marjanović (33) navodno su dobro osmišljena taktika za skretanje istrage i zametanje pravih tragova!

Ovo tvrdi parapsiholog Robert Kajsler, Srbin sa Floride, prema čijoj viziji je pevačicu ubio plaćenik po nalogu člana njene familije.

foto: Stefan Jokić, Privatna Arhiva

- Marjanoviću su prali veš i čistili kuću varikinom da bi skrenuli pažnju na njihovu kuću, u kojoj je živela Jelena, da bi kuća Jelenine majke, u kojoj ima još dokaza, ostala nezapažena! - kaže Kajsler.

Tragovi Jelenine krvi, prema njegovim rečima, još mogu da se nađu ispred kuće njene majke gde je napadnuta, kao i u kući Zoranovog prijatelja, gde je navodno ubijena, te njegovom kombiju kojim je leš odvezen do kanala.

- Odlučio sam da obelodanim svoju viziju o Jeleninom ubistvu zarad istine. Nepravda u slučaju Jeleninog ubistva naterala me je da govorim za medije u Srbiji. Moja majka je ubijena injekcijom "trodona", koja joj je data navodno greškom, a slučaj nikada nije rešen. Slično je završilo na hiljade drugih Jelena i majki i zbog toga sam reagovao. Za mene kažu da sam čovek iz senke, koji otvara vrata istrazi kad zapadne u slepu ulicu i pomaže policiji, govoreći joj gde da traži dokaze - kaže naš sagovornik.

foto: Dragana Udovičić

Robert Kajsler, koji po majci vodi poreklo iz Srbije, kaže da u Americi radi za policiju na razrešavanju ubistava, kidnapovanja i slučajeva nestalih osoba. - Tačnost u struci parapsihologije je od 87 do 93 odsto. U Americi imam svoju firmu i rehabilitacioni centar. Za 20 godina rada imao sam oko 1.300 klijenata samo sa prostora bivše Jugoslavije, koji sada žive u inostranstvu. Na Floridi ima oko 100.000 naših ljudi, a 90 odsto njih čulo je za ubistvo Jelene Marjanović i prati taj slučaj - kaže Kajsler.

Prema viziji parapsihologa, Jelenu je ubio plaćenik po nalogu člana familije. Krvnik je uz pomoć Zoranovog prijatelja i bliskog rođaka sačekao Jelenu u veče 1. aprila 2016. ispred kuće njene majke i tukao je dok nije izgubila svest! Gnusni čin dovršen je u kući Zoranovog prijatelja, a leš je potom njegovim kombijem prevezen do nasipa i bačen u vodu.

Robert Kajsler tvrdi da Jelena u trenutku ubistva nije bila u garderobi koja se vidi na fotografijama s obdukcije.

- Jelena je bila obučena kao za nastup ili koncert. Na sebi je nosila gornji deo od crne kože - kaže Kajsler.

Plaćenik, prema rečima parapsihologa, povremeno ima napade straha da će biti otkriven.

- Plaši se da će Zoran u zatvoru otkriti istinu. Niko od umešanih u zločin ni blizu nema strah od Zorana i njegovog oca Vladimira kao on! - navodi naš sagovornik i dodaje da će istina ubrzo biti obelodanjena.

foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić

Dokazano da parapsiholozi postoje

Psiholog prof. dr Radomir Čolaković kaže da parapsiholozi, koji se u poslednje vreme nazivaju ekstrasensi, u svetu zaista pomažu zvaničnim državnim organima. Na Zapadu je uobičajeno da ih i porodice angažuju da im pomognu u pronalaženju njihovih najbližih i otkrivanju zločina.

- U svetu vidovnjaka je veliki broj varalica, koji na tuđoj muci i nevolji zarađuju ogroman novac. Međutim, kada govorimo o ektrasensima, njih je vrlo malo. Reč je o baš retkim osobama. Područje zagonetnih sila, koje često nazivamo parapsihologija, naziva se ekstrasenzorna percepcija. U nauci je elegantno promenjen naziv za ovaj fenomen upravo zbog verodostojnosti određenih nalaza. Nauka je smatra da su neke od tih pojava zapravo racionalni zaključci našeg uma, koji se temelje na informaciji i saznanjima koja su opažena i obrađena ispod praga svesti - objašnjava dr Čolaković.

On kaže da je za neke od tih pojava utvrđeno da nisu natprirodne, ali da samo retki pojedinci raspolažu sa tim sposobnostima. - Oni imaju sposobnost da primaju informacije iz spoljnog sveta mimo uobičajenih čulnih modaliteta. Kolega Trebješanin u jednom svom udžbeniku kaže “da samo nepismeni ljudi misle da posedujemo pet čula”! Čovek ima više od 20 čula! Nizom pouzdanih eksperimenata dokazano je da su ekstrasensi osobe koje poseduju određene natprirodne sposobnosti kao što su telepatija, sposobnost prenosa misli na daljinu i vidovitost, te sposobnost proricanja budućih događaja. Postoje i drugi fenomeni, ali su još pod sumnjom, jer nemamo pouzdana i objektivna objašnjenja. To su psihokineza, sposobnost pokretanja predmeta psihičkom energijom, bez upotrebe fizičke sile i levitacija, sposobnost lebdenja tela. Na ovome su najdalje otišli u ruskoj vojsci - kaže dr Čolaković.

(Kurir.rs/Alo, S.Dž. Stojanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POZNATA PROROČICA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Zoran ima kartu smrti, on je podvojena ličnost, ako je ubio Jelenu nije svestan toga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track