Najnovije vesti

STRAVIČNI DETALJI! PROGRAMER UBICA ISPLANIRAO ZLOČIN U RUZVELTOVOJ: Otišao u Vranje na vikend, uzeo oružje i krenuo za Beograd
Foto: Tatjana Stamenković, Kurir

monstruozan plan

STRAVIČNI DETALJI! PROGRAMER UBICA ISPLANIRAO ZLOČIN U RUZVELTOVOJ: Otišao u Vranje na vikend, uzeo oružje i krenuo za Beograd

Crna Hronika

BEOGRAD - Nebojša Stojilković u ponedeljak u Ruzveltovoj ulici, upao je u bivšu firmu i ubio kolegu Branka Kanjevca, a teško ranio Marka Filipovića, dok je treći kolega povređene, iskočivši kroz prozor tokom pucnjave Igor Radovanović.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Stojiljković je za vikend uoči krvavog obračuna došao u Vranje i iz porodične kuće uzeo očevo oružje kojim je počinio masakr.

 

Kako Kurir saznaje, Nebojšin otac je tražio da se razbiju vrata od gornjeg sprata i da se pronađe njegov pištolj. Kako pištolj nije nađen, sumnja se da ga je Nebojša uzeo.


"Policija je tražila pištolj i nije ga našla. On je verovatno znao gde je pištolj, uzeo ga i nažalost iskoristio u krvavom piru. Došao je kući u petak i samo prespavao, a odmah ujutru se vratio u Beograd. Eto, očigledno je sve bio isplanirao", priča izvor blizak Kuriru.


Inače, danas je urađena obdukcija Stojilkovića, kojom je potvrđeno da je preminuo od metka ispaljenog u glavu.

 

Njegovi roditelji stigli su iz Slovenije u Beograd, a kad sve procedure budu završene, oni će preuzeti telo i organizovati sahranu. Još se ne znja da li će biti sahranjen u Vranju ili u Beogradu.

 

 

Uvek namršten i mračan

 

- Sumnjao sam da je reč o njemu, ali nisam bio siguran - rekao je juče jedan od zaposlenih u komšiluku kada je video Stojilkovićevu fotografiju u medijima.

 

- Bio je čudan. Uglavnom namršten i obučen u tamnu garderobu. Svi su iz te firme izlazili da jedu zajedno, šalili se i smejali, dok je on uvek sedeo sam po strani. Ne sećam se da sam ga ikada video nasmejanog - kaže čovek koji je često viđao Stojilkovića i njegove kolege.

 

Delovao je čudno

 

Stanari zgrade u kojoj je živeo slično govore o njemu

 

- Nisam ga lično poznavao, ali je delovao čudno. Verovao sam da ima nekih teških psihičkih problema, tako mi je izgledao. Nisam nikad video da mu je neko dolazio u stan, videlo se da je samotnjak - rekao je ovaj stanar. Inače, u zgradi su i dalje vidljivi tragovi eksplozije koju je Stojilković izazvao u svom stanu. Vrata na drugom spratu crna su od dima, koji je u crno obojio i spratove iznad, a krv je vidljiva po zidovima i stepeništu.

 

 

(Kurir.rs/T.S./Foto: Tatjana Stamenković, Kurir)

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV VESTI) O OVOME SU RAZGOVARALI VUČIĆ I MIČEL!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...