MALTRETIRAO MAMU I BABU, PA SE DAO U BEG PO NJIVAMA Filmski incident kod Kostolca: Posle jurnjave napao policajca električnim pendrekom, a ovaj mu pucao u nogu!
Foto: Dragan Kadić

Nezapamćen obračun u Ostrovu, meštani u šoku

MALTRETIRAO MAMU I BABU, PA SE DAO U BEG PO NJIVAMA Filmski incident kod Kostolca: Posle jurnjave napao policajca električnim pendrekom, a ovaj mu pucao u nogu!

Crna Hronika -

KOSTOLAC - Jovica Z. (37) iz sela Ostrovo kod Kostolca uhapšen je nakon što je najpre maltretirao majku i baku, pa potom električnim pendrekom nasrnuo na policajce koji su došli na intervenciju. Tokom obračuna sa policijom, nasilnik je ranjen u desnu nogu.

Kako nezvanično saznajemo, drama je počela oko 18 časova kada je policiji stigla prijava nasilja u porodici.

- Prijavljeno je da Jovica Z. zlostavlja majku i baku i preti da će ih sve pobiti. Jedna patrola je odmah krenula u selo, a Jovica ih je dočekao u dvorištu sa električnim penderekom - priča Kurirov izvor iz istrage.

Mladić koji je delovao veoma uznemireno, počeo je da mlatara pendrekom.

- Policajcima je govorio da će ih pobiti i baciti bombu, a da će potom da izvrši samoubistvo. Kada su operativci krenuli za njim, počeo je da beži po okolnim njivama. Pozvano je pojačanje sa dugim cevima koje je davalo podršku patroli - objašnjava naš sagovornik.

Tokom jednosatne jurnjave po ulicama i njivama ovog sela, Ostrovčanin je uspeo i da napadne policiju.

- U jednom trenutku policajci su ga sustigli i pozvali da se preda ali on nije hteo, već je električnim pendrekom zakačio jednog od njih i u ruci je držao bombu koju je pretio da će aktivirati. Policajac mu je tada pucao u nogu. Kada je pao, pritrčali su ostali policajci i savladali ga. Pošto je bio ranjen pružili su mu prvu pomoć i prebacili ga u požarevačku bolnicu, gde se leči na odeljenju ortopedije - dodao je naš izvor.

Nakon hapšenja policija je pretresla kuću osumnjičenog i pronašla tri ručno napravljene eksplozivne naprave, elektrošoker, jednu improvizovanu napravu nalik na pištolj, bokser i četiri noža.

(Kurir.rs/J.I./Foto: Ilustracija/Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) OVO SU TEME RAZGOVORA BEOGRADA I PRIŠTINE U BRISELU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track