STRAVIČNO UBISTVO KOD VRANJA: Begunac osumnjičen da je zaklao komšiju pronađen u šumi!
Foto: Dragana Udovičić

nakon višednevne potrage

STRAVIČNO UBISTVO KOD VRANJA: Begunac osumnjičen da je zaklao komšiju pronađen u šumi!

Crna Hronika -

VRANJE - Policija u Vranju uhapsila je N. C. (43) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

N.C. se tereti da je 18. marta ove godine, u selu Donje Trbešinje kod Vranja, oštrim predmetom naneo povrede šezdesetčetvorogodišnjem muškarcu od kojih je on preminuo na licu mesta, saopštila je PU Vranje.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama Nenad Cikotić (43) pronađen je u ataru sela Vrtogoš nedaleko od Vranja.

“Pronađen je u šumi, primetio ga je šumar i prijavio policiji”, navodi izvor Kurira.

On je u nedelju oko 15 i 30 časova u selu Donje Trebešinje kod Vranja na seoskom putu usmrtio komšiju Milovana Mitića (64).

Nenad je pokojnom Mitiću naneo 14 uboda nožem nakon čega mu je prerezao grkljan, a onda pobegao sa mesta zločina. Ubistvo se dogodilo na seoskom putu. Tog kobnog dana nesrećni čovek pomagao je komšijama na betoniranju ploče, a pored kuće Cikotića prošao je na povratku kući, u kojoj živi sa sinom. Nenad ga je presreo i kako se saznaje napao da mu truje pse.

Cikotić je nakon što je počinio ubistvo pobegao preko njiva koje se nalaze pored seoskog puta. Dva dana bio je u bekstvu.

(Kurir.rs/T.S./Foto: Dragana Udovičić, ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja