PRIPADNICI VOJSKE SRBIJE ŠVERCOVALI KOKAIN: Detalji hapšenja u Negotinu! KAD SU VIDELI POLICIJU, DROGU BACILI KROZ PROZOR AUTA
Ilustracija, Foto: Profimedia

UHVAĆENI SA DROGOM

PRIPADNICI VOJSKE SRBIJE ŠVERCOVALI KOKAIN: Detalji hapšenja u Negotinu! KAD SU VIDELI POLICIJU, DROGU BACILI KROZ PROZOR AUTA

Crna Hronika -

Negotinska policija sinoć je zaplenila 540 grama najčistijeg kokaina čija bi ulična vrednost, kada se ‘’preseče’’, iznosila oko 120.000 evra!

Dvojica osumnjičenih koji su rodom iz Majdanpeka, Aleksandar N.(26) I Zoran S.(26), nalaze se na službi u garnizonu Vojske Srbije u Zaječaru.

Treći osumnjičeni je Negotinac R. A.(28). Protiv sve trojice podnete su krivične prijave zbog sumnje da su proizvodili I stavljali u promet opojnu drogu.

"Sumnjamo da su trojica osumnjičenih bili kuriri koji su imali zadatak da kokain dovezu do granice sa Bugarskom. Pronađeni kokain je najveće moguće čistoće, tako da bi se ‘’miksovanjem’’ dobila mnogo veća količina. Procenjeno je da bi kao takva, vrednost na ulici dostigla sumu od 120.000 evra!", saznajemo od izvora bliskom istrazi.

Policija je imala dojavu, ali je samo hapšenje bilo kao na filmu.

"R. A. je vozio ‘’citroen ksaru’’ koji pripada njegovom ocu. Kretali su se ka izlazu iz Negotina. Paketi sa drogom bili su kod dvojice pripadnika VS, od kojih je jedan bio na suvozačkom, a drugi na zadnjem sedištu auta. R. A. je primetio policajca u civilu, koga je poznavao od ranije. Uplašio se i pokušao da pobegne", saznajemo nezvanično.

On je dao gas I počela je jurnjava po Negotinu.

"Dok su bežali kolima, pripadnii VS su dve kese sa kokainom izbacili kroz prozor, ali su one ubrzo nakon što im je policija preprečila put pronađene. Trojica osumnjičenih nije odranije poznata policiji", kaže naš izvor.

Na osnovu nepotpunih saznanja, policija smatra da je kokain stigao iz Beograda, a da su trojica osumnjičenih bili kuriri koji bi ga samo transportovali do bugarske granice.

"Trojica osumnjičenih se za sada brane ćutanjem. Moguće je da je u pitanju veliki narko klan, pa se boje", saznajemo nezvanično.

(Kurir.rs/S.A.B. - Foto: Ilustracija/Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja