OVO SU PRIPADNICI VOJSKE KOJI SU PALI SA ČISTIM KOKAINOM: Uhapšeni posle filmske potere po Negotinu! Dok su bežali, drogu bacili kroz prozor
Foto: Profimedia

Trojica uhapšena

OVO SU PRIPADNICI VOJSKE KOJI SU PALI SA ČISTIM KOKAINOM: Uhapšeni posle filmske potere po Negotinu! Dok su bežali, drogu bacili kroz prozor

Crna Hronika -

Aleksandar N. (26) i Zoran S. (26) nalaze se na službi u garnizonu Vojske Srbije u Zaječaru, a obojica su rodom iz Majdanpeka

Negotinska policija uhapsila je dvojicu pripadnika Vojske Srbije kod kojih je nađeno 540 grama najčistijeg kokaina, čija je ulična vrednost oko 120.000 evra!

Aleksandar N. (26) i Zoran S. (26) nalaze se na službi u garnizonu Vojske Srbije u Zaječaru, a obojica su rodom iz Majdanpeka. S njima je uhapšen i treći osumnjičeni, Negotinac R. A. (28). Protiv sve trojice podnete su krivične prijave zbog sumnje da su proizvodili i stavljali u promet drogu.

Krenuli u Bugarsku

- Sumnjamo da su trojica osumnjičenih bili kuriri koji su imali zadatak da kokain dovezu do granice s Bugarskom. Pronađeni kokain je najveće moguće čistoće, tako da bi se miksovanjem dobila mnogo veća količina. Procenjeno je da bi u takvom obliku vrednost na ulici dostigla sumu od 120.000 evra - kaže za Kurir izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, policija je imala dojavu, a samo hapšenje bilo je kao na filmu.

- R. A. je vozio „sitroen ksaru“, koja pripada njegovom ocu. Kretali su se ka izlazu iz Negotina. Paketi s drogom bili su kod dvojice pripadnika Vojske, od kojih je jedan bio na suvozačkom, a drugi na zadnjem sedištu auta. R. A. primetio je policajca u civilu, koga je poznavao odranije. Zbog toga se uplašio i pokušao da pobegne - objašnjava naš sagovornik.

Preprečili im put

Osumnjičeni je dao gas i počela je jurnjava po Negotinu.

- Dok su bežali kolima, dvojica pripadnika Vojske su dve kese s kokainom izbacili kroz prozor. Nedugo posle potera je okončana kada je policija beguncima preprečila put, a kese s narkoticima su ubrzo pronađene - objašnjava izvor našeg lista i dodaje da nijedan od trojice uhapšenih nije odranije poznat policiji.

Branili se ćutanjem

DROGA STIGLA IZ BEOGRADA?

Na osnovu nepotpunih saznanja, policija smatra da je kokain stigao iz Beograda, a da su trojica osumnjičenih bili kuriri koji bi ga samo transportovali do bugarske granice.

- Trojica osumnjičenih se zasad brane ćutanjem. Verovatno su u strahu od ljudi za koje su radili, pa iz tog razloga nisu ništa hteli da kažu - saznajemo nezvanično.

Kurir / S. A. B.

Foto: Stefan Jokić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) U ovom srpskom gradu je eskaliralo vršnjačko nasilje. Čak 956 slučajeva nasilja za jedno plugodište!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track