Najnovije vesti

S JELENOM SE ČULA POSLEDNJA, 3 MINUTA PRE UBISTVA: Doktorka iz Borče otkriva kakvu joj je poruku pevačica poslala kobnog dana u 16.43
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia, Privatna Arhiva

poslednja osoba s kojom je ubijena pevačica komunicirala

S JELENOM SE ČULA POSLEDNJA, 3 MINUTA PRE UBISTVA: Doktorka iz Borče otkriva kakvu joj je poruku pevačica poslala kobnog dana u 16.43

Crna Hronika
16:57h

BEOGRAD - Doktorka iz Borče, poslednja je osoba s kojom je ubijena pevačica „Granda“ otkrila je sadržaj poslednjih Jeleninih poruka.

Milana Š, doktorka iz Borče, poslednja je osoba s kojom je ubijena pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović Marjanović (33) razmenila SMS poruke, i to samo nekoliko minuta pre nego što je usmrćena na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. Doktorka je otkrila je sadržaj poslednjih Jeleninih poruka.

foto: Kurir/Facebook

- Jelenina pokojna majka Zorica je nekoliko dana pre ćerkinog ubistva vadila krv u Domu zdravlja. Jelena nije stigla da dođe u DZ i uzme te rezultate, pa me je u SMS poruci zamolila da ja pogledam te nalaze, što sam i učinila. Zorici je bilo nisko gvožđe, pa sam posavetovala Jelenu koje lekove da joj daje - rekla je Milana za Alo.

Doktorka će 16. aprila biti saslušana kao svedok u Višem javnom tužilaštvu, koje je nedavno donelo naredbu o dopuni istrage protiv pevačicinog supruga, Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za njeno ubistvo. Poslednju poruku Jelena je poslala doktorki 2. aprila 2016. u 16.43, tri minuta pre ubistva.

- Nakon Jeleninog ubistva bila sam u policiji, gde sam dala izjavu. Policija je od samog početka imala podatak da smo se Jelena i ja dopisivale, a znali su i sadržaj te prepiske. Ne znam zbog čega sad ponovo moram da dajem izjavu, ali svakako ću se odazvati pozivu tužilaštva i odgovoriti na sva potrebna pitanja - rekla je sagovornica lista i naglasila da bi i ona volela da se što pre razjasni slučaj brutalnog ubistva Jelene Krsmanović Marjanović i da onaj ko je zaista odgovoran za njenu smrt bude procesuiran.

Doktorka Jelenine mame je i sama pre 13 godina preživela veliku porodičnu tragediju. Naime, Milanin suprug, taksista Nezir Š, ubijen je 2005. a za njegovo ubistvo na 15 godina osuđena je Olivera Krsmanić. Milana nije želela da komentariše svoju tragediju, jer ona nema nikakve veze s ubistvom Jelene Marjanović.

Doktorka je objasnila da je Jelenu poznavala godinama i da je želela da joj učini zbog bolesne majke, jer joj je bila draga.

- Mi smo bile komšinice i Jelena mi je bila drago dete. Brinula je o bolesnoj majci, o malom detetu i porodici. Trčala je na sto strana i ja sam bila voljna da joj učinim oko lekarske papirologije - objašnjava doktorka i dodaje da se i njena ćerka povremeno viđala s pokojnom Jelenom jer se amaterski bavi šminkanjem pa ju je povremeno doterivala.

(Kurir.rs/Alo/Marija Ivanov/Foto: Dragana Udovičić/Facebook/Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) CECI KITIĆ OTIMAJU STAN!? Evo zbog čega će najbolja srpska rukometašica svih vremena morati sa decom na ulicu!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...