Najnovije vesti

S JELENOM SE ČULA POSLEDNJA, 3 MINUTA PRE UBISTVA: Doktorka iz Borče otkriva kakvu joj je poruku pevačica poslala kobnog dana u 16.43
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia, Privatna Arhiva

poslednja osoba s kojom je ubijena pevačica komunicirala

S JELENOM SE ČULA POSLEDNJA, 3 MINUTA PRE UBISTVA: Doktorka iz Borče otkriva kakvu joj je poruku pevačica poslala kobnog dana u 16.43

Crna Hronika

BEOGRAD - Doktorka iz Borče, poslednja je osoba s kojom je ubijena pevačica „Granda“ otkrila je sadržaj poslednjih Jeleninih poruka.

Milana Š, doktorka iz Borče, poslednja je osoba s kojom je ubijena pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović Marjanović (33) razmenila SMS poruke, i to samo nekoliko minuta pre nego što je usmrćena na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. Doktorka je otkrila je sadržaj poslednjih Jeleninih poruka.

foto: Kurir/Facebook

- Jelenina pokojna majka Zorica je nekoliko dana pre ćerkinog ubistva vadila krv u Domu zdravlja. Jelena nije stigla da dođe u DZ i uzme te rezultate, pa me je u SMS poruci zamolila da ja pogledam te nalaze, što sam i učinila. Zorici je bilo nisko gvožđe, pa sam posavetovala Jelenu koje lekove da joj daje - rekla je Milana za Alo.

Doktorka će 16. aprila biti saslušana kao svedok u Višem javnom tužilaštvu, koje je nedavno donelo naredbu o dopuni istrage protiv pevačicinog supruga, Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za njeno ubistvo. Poslednju poruku Jelena je poslala doktorki 2. aprila 2016. u 16.43, tri minuta pre ubistva.

- Nakon Jeleninog ubistva bila sam u policiji, gde sam dala izjavu. Policija je od samog početka imala podatak da smo se Jelena i ja dopisivale, a znali su i sadržaj te prepiske. Ne znam zbog čega sad ponovo moram da dajem izjavu, ali svakako ću se odazvati pozivu tužilaštva i odgovoriti na sva potrebna pitanja - rekla je sagovornica lista i naglasila da bi i ona volela da se što pre razjasni slučaj brutalnog ubistva Jelene Krsmanović Marjanović i da onaj ko je zaista odgovoran za njenu smrt bude procesuiran.

Doktorka Jelenine mame je i sama pre 13 godina preživela veliku porodičnu tragediju. Naime, Milanin suprug, taksista Nezir Š, ubijen je 2005. a za njegovo ubistvo na 15 godina osuđena je Olivera Krsmanić. Milana nije želela da komentariše svoju tragediju, jer ona nema nikakve veze s ubistvom Jelene Marjanović.

Doktorka je objasnila da je Jelenu poznavala godinama i da je želela da joj učini zbog bolesne majke, jer joj je bila draga.

- Mi smo bile komšinice i Jelena mi je bila drago dete. Brinula je o bolesnoj majci, o malom detetu i porodici. Trčala je na sto strana i ja sam bila voljna da joj učinim oko lekarske papirologije - objašnjava doktorka i dodaje da se i njena ćerka povremeno viđala s pokojnom Jelenom jer se amaterski bavi šminkanjem pa ju je povremeno doterivala.

(Kurir.rs/Alo/Marija Ivanov/Foto: Dragana Udovičić/Facebook/Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) CECI KITIĆ OTIMAJU STAN!? Evo zbog čega će najbolja srpska rukometašica svih vremena morati sa decom na ulicu!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...