PEVAČICA NA METI POMRAČENOG UMA: Ljupki Stević prete smrću zbog Marjanovića!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVAMO

PEVAČICA NA METI POMRAČENOG UMA: Ljupki Stević prete smrću zbog Marjanovića!

Crna Hronika -

Nepoznata osoba uputila niz pretnji Stevićevoj preko SMS poruka, tvrdeći da će „laganim korakom otići u Kanadu“ ukoliko još jednom spomene ubijenu Jelenu Marjanović i njenog supruga Zorana

Pevačica Ljupka Stević dobila je SMS poruke u kojima joj nepoznata osoba preti smrću ukoliko još jednom spomene ubijenu pevačicu Jelenu Marjanović ili njenog supruga Zorana, koji je optužen za ubistvo, saznaje Kurir.

foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić

Stevićevoj su preteće poruke stigle pre nekoliko dana sa nepoznatog broja, a anonimni pošiljalac je već u prvoj poruci jasno stavio do znanja pevačici koliko bi čitavu stvar morala da shvati ozbiljno.

- Još jednom li spomeneš Zorana i Jelenu Marjanović, laganim korakom ćeš otići u Kanadu - napisao je anonimni pošiljalac u prvoj poruci, koristeći se šifrom „odlaska ili puta u Kanadu“ koja u podzemlju označava likvidaciju. Upravo su ove reči koristili pripadnici ozloglašenog „zemunskog klana“ kada su međusobno komunicirali o tome da neko treba da bude ubijen ili je već likvidiran.

foto: Privatna Arhiva

Pevačica u prvi mah nije shvatila o čemu govori nepoznati pošiljalac, a kada ga je upitala ko je, usledila je nova pretnja.

- Neko ko zna da se petljaš u stvari koje su veoma opasne. Vodi računa o ponašanju - pisalo je u drugoj poruci.

foto: Printscreen

Shvativši da nije u pitanju šala, pevačica je pokušala da umiri osobu koja joj preti i zamolila je da prestane.

- Zamolila bih vas da prestanete da me uznemiravate jer je jako neukusno. Prijaviću vas policiji - napisala je pevačica, a ubrzo je stigla nova poruka:

- Ljupka, Ljupka, mnogo se praviš pametna - pisalo je u poslednjoj poruci.

Pevačica je potom napisala da je „ovo već prevršilo svaku meru“, nakon čega joj nepoznata osoba više nije slala poruke.

Kako saznajemo, ona u početku nije ozbiljno shvatila poruke, ali je ubrzo postala svesna da je u pitanju prava pretnja, zbog čega je odlučila da sve prijavi policiji.

Stevićeva za Kurir

VEOMA SAM UPLAŠENA!

Ljupka Stević je za Kurir potvrdila da je dobila preteće poruke.

- Veoma sam se uplašila. Ali nemam predstavu ko bi mogao da stoji iza tih poruka - kazala je Stevićeva za Kurir i dodala da će pretnje prijaviti policiji.

Na pitanje da li je ikada, u bilo kom kontekstu, spominjala ubistvo koleginice Jelene Marjanović ili to što je njen suprug Zoran optužen za taj zločin, Stevićeva je kazala da je nekoliko puta o tome razgovarala sa prijateljima.

- Pričala sam u društvu prijatelja, kao što su verovatno svi u ovoj zemlji u jednom trenutku komentarisali ubistvo. Ali nikada nisam rekla ništa loše za Jelenu, koju sam znala iz viđenja, niti za njenog muža - kazala je pevačica.

Kurir / I. Milićević - Lj. Stanišić

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen, Privatna arhiva, Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track