SASLUŠANA MILANA ŠIŠIĆ IZ BORČE: I dalje u telefonu čuvam Jeleninu poslednju poruku
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia, Privatna Arhiva

Ubistvo pevačice

SASLUŠANA MILANA ŠIŠIĆ IZ BORČE: I dalje u telefonu čuvam Jeleninu poslednju poruku

Crna Hronika -

Doktorka koja je poslednja komunicirala s Jelenom Marjanović pre ubistva izjavila da je s pevačicom pričala o lečenju njene bolesne majke Zorice Krsmanović, koja joj je bila pacijent

Milana Šišić, doktorka iz Doma zdravlja Borča, koja je navodno poslednja komunicirala sa ubijenom pevačicom Jelenom Marjanović SMS porukama, saslušana je juče u Višem tužilaštvu kao svedok u nastavku istrage protiv Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za Jelenino ubistvo.

Šišićeva je bila doktorka Jelenine pokojne majke Zorice Krsmanović, pa je zbog toga često privatno bila u kontaktu sa pevačicom. Ona je juče na saslušanju potvrdila da su njih dve komunicirale SMS porukama kobnog 2. aprila 2016, kada je nestala na nasipu, a potom je ispričala o čemu su vodile prepisku.

Kako Kurir saznaje, poruke koje je Jelena slala doktorki odnosile su se na pitanja u vezi sa terapijom njene majke i lekovima koje bi trebalo da pije.

- I dalje čuvam Jelenine poruke koje smo tog dan razmenjivale. Pitala me je nešto u vezi sa lekarskim nalazima njene majke koje je tog dana dobila. Nekoliko poruka smo na tu temu razmenile, a sutradan sam saznala da je ubijena. S Jelenom sam razgovarala uvek i samo o zdravlju njene majke, nikada o privatnim stvarima - ispričala je juče zameniku tužioca doktorka Šišić i istakla da nema direktnih, ali ni indirektnih informacija niti saznanja o ubistvu.

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Saslušanju, koje je okončano za manje od pola sata, prisustvovala su i trojica advokata Zorana Marjanovića, koji nakon izlaska iz zgrade tužilaštva nisu želeli da bilo šta komentarišu za medije. Podsetimo, doktorka Šišić saslušana je nakon što je sud naložio tužilaštvu da dopuni optužnicu koja je pre dva meseca podignuta protiv Marjanovića.

Uskoro kraj istrage

MALA JANA SLEDEĆA NA SASLUŠANJU

Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice, biće poslednji svedok u istrazi koja se vodi protiv njenog oca Zorana, a njeno saslušanje planirano je u narednom periodu. Kako Kurir saznaje, njenom saslušanju će prisustvovati psiholog i socijalni radnik jer je u pitanju devojčica koja je u trenutku ubistva svoje majke imala samo pet godina.

J. S. - I. M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) JELENU JE UBILA PORODICA, MOĆNIK ILI LUDAK? 6 teorija zavere oko ubistva pevačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track