Okončana drama nadomak Beogradskog hipodroma

(KURIR TV, FOTO) KURIR NA LICU MESTA, KRAJ DRAME U BEOGRADU: Vlasnik hotela SIŠAO S KROVA, pretio da će skočiti zbog duga od 300.000 evra! Nosio majicu s Vučićevim likom

Crna Hronika -
1 / 21 Foto: Jelena Ivić/Kurir

BEOGRAD - Muškarac Bojan Radovanović (49), koji je rano jutros zapretio da će izvršiti samoubistvo skokom s krova svog hotela "Prestiž" u Bulevaru vojvode Mišića 24 u Beogradu, sišao je s krova oko 10.30 časova.

Time je okončana višečasovna drama nadomak Beogradskog hipodroma, a napori pregovarača urodili su plodom.

foto: Vladimir Šporčić

Prema prvim informacijama, vlasniku tog hotela Bojanu Radovanoviću pretilo je iseljenje navodno zbog duga od 300.000 evra, ali u međuvremenu se pokazalo da je reč o pravoj pravnoj zavrzlami.

foto: Jelena Ivić/Kurir

Oko samog hotela vladalo je pravo opsadno stanje, a policija je blokirala sve prilaze. Na licu mesta bili su Hitna pomoć, vatrogasci i policija.

foto: Printscreen/Prva TV

Radovanović je na sebi nosi majicu s likom Aleksandra Vučića jer je, kako je rekao, "samo on pošten i samo njemu veruje".

foto: Printskrin

Radovanović je u prethodnom periodu govorio da je žrtva ucena i da se od njega traži da vrati mnogo više novca od onog što je pozajmio kao i da hotel navodno "hoće da mu otmu". U tom svetlu, javio je Pink, pomenuo je brata Ljubiše Buhe Čumeta i bratovljevog kuma.

foto: Jelena Spasić

Kako mediji podsećaju, hotel Prestiž postao je predmet spora između Bojana Radovanovića, vlasnika hotela, od trenutka kada je Radovanović pozajmio novac od kuma Buhinog brata uz garanciju da će isplatiti dug i navodeći hotel u tom ugovoru.

foto: Vladimir Šporčić

O svemu ovome Radovanovićev advokat Edvin Prelić kaže sledeće:

Podsetimo, slična drama desila se i početkom marta, kada je Radovanović takođe pretio da će sebi oduzeti život ukoliko ga isele. Izvršitelji su tad odustali navodno rekavši da neće čoveka da nose na duši.

Ekipe Hitne pomoći su na licu mesta, potvrdila je jutros portalu Kurir.rs portparolka te beogradske službe dr Nada Macura dodajući da je reč o iseljenju u Bulevaru vojvode Mišića.

Na licu mesta su pored Hitne pomoći i policija i vatrogasci.

(Kurir.rs/Foto: Vladimir Šporčić/Foto: Jelena Ivić/Pink printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track