SMRT MLADE NOVOSAĐANKE I DALJE MISTERIJA: Otišla u Kaliforniju kod problematičnog dečka, a onda je našli mrtvu nasred ulice! Otkud droga u njenoj krvi kad ni alkohol nije pila!
Foto: printscreen Facebook

Devojci u krvi pronađeni opijati

SMRT MLADE NOVOSAĐANKE I DALJE MISTERIJA: Otišla u Kaliforniju kod problematičnog dečka, a onda je našli mrtvu nasred ulice! Otkud droga u njenoj krvi kad ni alkohol nije pila!

Crna Hronika -

Državljanka Srbije Dragana Šolaja (24) preminula je u bolnici u američkom gradu Fortuna u Kaliforniji pre nekoliko dana, a kako se sumnja, njena smrt je nastupila usled misterioznih okolnosti i pod dejstvom neke vrste opijata.

foto: Privatna Arhiva

Nakon sumnjive smrti ove devojke, naložena je obdukcija njenog tela. Posle nekoliko dana obdukcija je navodno pokazala da je Dragana u krvi imala neku vrstu opijata, ali kako su tu dospeli i kakvi su opijati u pitanju, biće poznato tek nakon detaljnijeg ispitivanja materije - kaže izvor.

Pre dva dana policija tog američkog grada objavila je da se čekaju toksikološki nalazi koji treba da ukažu na to koja je materija pronađena u telu devojke koja je u jako lošem stanju pronađena na ulici.

MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE U KALIFORNIJI: Dragana (24) preminula od droge?

Dragana, koja je iz jednog mesta kraj Novog Sada, 2016. godine otišla je na "Work and Travel" program u SAD i ostala da radi u Majamiju na Floridi.

Kako kažu prijatelji, da nešto nije u redu prva je posumnjala njena cimerka koja ju je čekala da se vrati iz Kalifornije na Floridu, ali pošto se nije pojavila, proverila je i na aerodromu i uverila se da ona nije čekirala avionsku kartu.

Reagujući na poziv građana, lokalna policija ju je pronašla na ulici 11. aprila nešto pre sedam sati izjutra u jako lošem stanju. Ona je odmah prevezena u bolnicu u Fortuni, gde je prema policijskom saopštenju preminula istoga dana.

foto: Profimedia

Nakon tragične vesti, njeni prijatelji opraštali su se od nje na društvenim mrežama.

- Hvala ti što si uvek bila tako slatka i zabavna. Bila su mudrija od svojih godina. Uvek si izgledala bolje od mene u mojoj roze haljini. Nedostajaćeš nam, i na nebu ćemo te voleti kao što smo i na zemlji - napisala je na Fejsbuku jedna od njenih prijateljica iz Amerike.

(FOTO) MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE (24) U AMERICI: Pronašli je bez svesti pored puta, umrla u bolnici, ali niko ne zna uzrok!

Policiji koja ju je kobnog jutra našla navodno je prijavljeno da je na ulici devojka koja izgleda omamljeno. U tom trenutku bila je sama, a kako su njeni prijatelji rekli, Dragana nije bila poznata kao neko ko koristi ni alkohol, a kamoli narkotike. Policija ju je pronašla na prometnom putu u ulici punoj motela i lokala. U gradiću koji ima nešto manje od 12.000 stanovnika smrt devojke postala je velika vest, što je otvorilo i dilemu da li je možda ubijena, s obzirom na rastuću stopu nasilnih zločina u ovom mestu.

Inače, kako navodi izvor, Dragana je u Kaliforniju otišla kod dečka još pre nekoliko godina. Međutim, njenog dečka, inače čoveka koji je dosta stariji od nje, znaju kao problematičnog, a ranije je navodno hapšen zbog droge.

(Kurir.rs/Blic/Miloš Stanić/Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja