ESTRADA POD ISTRAGOM ZBOG UBISTVA LUKE RADULOVIĆA: Nađen šifrovani imenik u telefonu vozača bentlija
Foto: Privatna Arhiva

OTKRIVAMO: NOVI DETALJI LIKVIDACIJE LUKE RADULOVIĆA U BEOGRADU

ESTRADA POD ISTRAGOM ZBOG UBISTVA LUKE RADULOVIĆA: Nađen šifrovani imenik u telefonu vozača bentlija

Crna Hronika -

Policija u mobilnom Radulovića našla brojeve za koje se pretpostavlja da pripadaju pevačima, političarima i biznismenima, ispitaće se njihova veza s pokojnikom

Policija je u istrazi ubistva narko-dilera Luke Radulovića u njegovom telefonu pronašla imenik i šifrovane poruke, saznaje Kurir.

U telefonu su brojevi za koje se pretpostavlja da pripadaju pevačima, sportistima, ali i biznismenima i političarima, a policija će ispitati u kakvoj su vezi oni bili sa Lukom i da li imaju neka saznanja koja bi pomogla u rasvetljavanju zločina.

foto: Privatna Arhiva

Poznati sa Lukom

Posle likvidacije Radulovića u noći između utorka i srede u pivnici „Ispod mosta“ u Beogradu, a u sklopu istrage, detaljno je pregledan i njegov mobilni telefon, kao i sve poruke i pozivi koje je razmenjivao. - Proveravaju se svi kontakti koje je imao kako bi se došlo do motiva zločina. U Radulovićevom mobilnom telefonu pronađeni su kontakti ličnosti iz sveta estrade. Sa mnogima od njih Luka je bio dugogodišnji prijatelj, a slike sa društvenih mreža pokazuju da su se mnogi družili i fotografisali sa Radulovićem. Sumnjivo je što ima mnogo šifrovanih poruka, što ukazuje na to da je Luka nešto krio, pa bi kontakti iz imenika mogli možda da pomognu u istrazi - kaže sagovornik iz istrage.

foto: Privatna Arhiva

Sa pokojnim Lukom na brojnim fotografijama su pevači Aca Lukas, Radiša Trajković Đani, Darko Lazić, Marina Visković, Marko Bulat i Mia Borisavljević, političar i visoki funkcioner DS Radoslav Milojičić Kena, Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Marko Pantelić, bivši fudbalski reprezentativac...

Slučaj „bentli“

Radulović je postao poznat široj javnosti nakon što je u septembru prošle godine „bentlijem“, koji je u vlasništvu bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića, presekao kolonu u kojoj je bio predsednik Aleksandar Vučić. - Još interesantnije je da je u oktobru prošle godine bio uhapšen zbog sumnje da je trgovao drogom. Iako je u početku tvrdio da nije član organizovane kriminalne grupe, kao i da je droga pronađena kod njega bila za ličnu upotrebu, u martu ove godine priznao je da je prodavao drogu, sklopio sporazum sa tužilaštvom, posle čega je osuđen i 9. marta pušten na slobodu - podseća naš sagovornik.

Traži se motiv

On je potvrdio da je nekoliko estradnih ličnosti, uključujući i starletu Tamaru Đurić, koja je bila pored Luke u momentu kada je napadač ispalio hitac u njega, policija već saslušala.

foto: Fonet Marko Metlas

- Poziv za saslušanje dobiće svi oni koji bi mogli na bilo koji način da doprinesu da ubica bude uhapšen - kaže izvor iz istrage. - Gosti lokala nisu pomogli u opisu ubice jer tvrde da po mraku i u metežu koji je nastao nisu videli ko je puca - kaže naš sagovornik.

Pevači Đani, Darko Lazić i Marko Bulat juče nisu odgovarali na pozive Kurira.

J. Spasić - J. Rafailović

Hronologija

ZLOČIN U PIVNICI

  • Radulović upucan u sredu u pivnici „Ispod mosta“
  • Ubica mu je prišao, ispalio jedan hitac i pobegao
  • Luka preminuo na licu mesta, ubica još u bekstvu
  • U trenutku pucnjave u klubu bilo 50 ljudi

ORLOVAČA: SAHRANA RADULOVIĆA

Ne svetite se, upalite mu sveću

Luka Radulović sahranjen je juče na groblju Orlovača. Bivšeg sportistu na večni počinak ispratilo je više od 1.000 drugova, prijatelja, kolega... Od Radulovića su se na Orlovači oprostile i starleta Tamara Đurić i pevačica Anabela Atijas.

foto: Marina Lopičić

Od Radulovića su se oprostili brat David Radulović i kum Srđan Mrvaljević. - Luka je bio sportista, boem, dobar čovek, umiljat i emotivac... Živeo je onako kako je hteo, po svom! Nemojte da se svetite, i njemu i meni i porodici ćete pomoći tako što ćete mu upaliti sveću i moliti se za njega u narednih 40 dana - rekao je brat ubijenog Luke Radulovića.

foto: Marina Lopičić

Kum Srđan Mrvaljević rekao je da ne postoje reči utehe. - Poznajemo se odmalena. Voleo je život i uživao u njemu, nažalost, stigla ga je najgora moguća kazna - rekao je, Mrvaljević.

Grobljem je odjeknuo jecaj Radulovićeve majke: „Joj, sine moj!“

foto: Kurir

Ne propustite

foto: Kurir

DANAS U NOVOM BROJU MAGAZINA LENA: Prepoznajte depresiju!

U današnjem broju Lene čitajte kako prepoznati depresiju, o uzrocima i načinu lečenja.

Na ovu temu za Lenu govori dr Sanja Kaluđerović, neuropsihijatar.

U razogovru sa dr Srđanom Markovićem, gastroenterologom, koji nas savetuje kako da se rešimo tegoba sa varenjem, dok dr Slavica Beloica, ginekolog, otkriva zašto je važno vaginalno orošavanje.

Lenina kuhinja donosi najbolje recepte od spanaća, a pored toga pročitajte osam saveta za pravilno nanošenje kreme, koje je idealno mesto za vikend uživanje, kao i pregršt drugih korisnih informacija i zanimljivih priča.

Lena - vaš saputnik, prijatelj i vodič kroz život!

foto: Kurir

Kurir / J. Spasić - J. Rafailović

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) UVIĐAJ U KLUBU U CRNOGORSKOJ GDE JE SINOĆ UBIJEN LUKA RADULOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track