POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRIPADNICE VOJSKE SRBIJE KOJA SE UBILA: Posetila manastir samo 2 dana pre smrti
Foto: Privantna arhiva

TREBALO JE DA SE UDA U SUBOTU

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRIPADNICE VOJSKE SRBIJE KOJA SE UBILA: Posetila manastir samo 2 dana pre smrti

Crna Hronika -

Bojana Milanović (24), vojno lice po ugovoru, u četvrtom mesecu trudnoće pucala sebi u glavu iz karabina budućeg muža Joviše M. (30), koji je u to vreme bio na poslu

Bojana Milanović (24), vojno lice po ugovoru, u četvrtom mesecu trudnoće ubila se u kući verenika Joviše M. (30), za koga je trebalo da se uda u subotu.

Tragedija se dogodila u selu Dublja kod Bogatića u nedelju oko 19 sati, kad je nesrećna žena lovačkim karabinom pucala sebi u glavu.

Putovala s verenikom DVA DANA PRED SMRT BILA U MANASTIRU

foto: Privantna arhiva

Bojanina i Jovišina poznanica kaže da su oni dosta putovali.

- Svaki slobodan trenutak provodili su zajedno. U petak, dva dana pre njene smrti, bili su u manastiru Ćelije kod Valjeva i fotografiju odatle okačili su na društvene mreže. Delovali su srećno, šokirana sam - priča kroz suze naša sagovornica.

- Nikome nije jasno zašto je to uradila. Bila je uvek pozitivna i nasmejana. Nekoliko puta sam se šalila s njom da ona na sve gleda opušteno i da je njoj lako - rekla je za Kurir Bojanina snaja, koja je udata za Jovišinog starijeg brata i živi u drugom delu kuće.

foto: Vladimir Šporčić

Oboje u Vojsci

Prisećajući se kobne večeri, ona kaže da je dever Joviša, koji je takođe radio po ugovoru u Vojsci, oko 18 sati otišao na posao u noćnu smenu, a da je oko 19 časova čula da je nešto lupilo.

- Nije mi palo na pamet ništa slično. Pomislila sam da je deda oborio nešto. Kod Bojane sam retko išla jer nisam htela da joj smetam. Ona je održavala trudnoću, a ja imam devojčicu od godinu i po dana pa o njoj vodim računa - priča potresena žena i dodaje da je i ona u trećem mesecu trudnoće.

BOJANINA SNAJA: ŠOKIRANA SAM! ZA VIKEND JE TREBALO DA SE VENČAJU U OPŠTINI

Da se Bojana ubila saznala je tek sutra ujutru.

- Pronašao ju je Joviša u njenoj sobi u krevetu, a pored nje je bio njegov lovački karabin, jer je on lovac. Rekao je da je prizor bio jeziv i da je Bojana bukvalno sebi raznela glavu. Ni njemu nije jasno zašto je to uradila. Sve je bilo u najboljem redu kad je otišao na posao. Zašto se ubila, to samo ona zna, a nažalost nje više nema - priča naša sagovornica.

foto: Privantna arhiva

Ona objašnjava da se Bojana doselila pre četiri meseca.

- Živeli su kao i svi mladi, izlazili i zabavljali se, uživali u svakom smislu. U subotu je trebalo da se venčaju u opštini, a da svadbu prave kasnije, pošto je Bojana održavala trudnoću - kaže snaja.

Nije se žalila

Kako saznajemo od nje, Bojana je iza sebe ostavila majku i brata u Sremskoj Mitrovici.

- I oni su u potpunom šoku. Ne mogu da veruju. Brat je kazao da je Bojana uvek bila vesela kad bi se čuli, da se nikad nije žalila - kaže snaja, koja je molila da joj ne objavljujemo ime.

Jelena Rafailović

Jovišina zla sudbina OTAC MU SE OBESIO PRE TRI GODINE

foto: Privantna arhiva

Bojanin verenik Joviša je pre tri godine osta bez oca, koji je izvršio samoubistvo. - Nesrećnog čoveka našli su u šumi obešenog - kaže jedna komšinica i dodaje da je Joviša izuzetno dobar čovek i da joj je žao što mu se ovo desilo.

(Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TUGA! UBILA SE PRIPADNICA VOJSKE SRBIJE: Nevenčani muž je našao jutros u kući, pored nje bilo krvavo oružje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track