Pregovarači pokušavali da odgovore Radovanovića od samoubistva

(KURIR TV) OKONČANA VIŠEČASOVNA DRAMA NA KROVU PRESTIŽA: Vlasnik ponovo pretio da će da skoči, obezbeđenje blokiralo ulaz u hotel

Crna Hronika -

BEOGRAD - Bojan Radovanović (49), vlasnik hotela "Prestiž", jutros se ponovo popeo na krov ovog hotela preteći da će da skoči jer izvršitelji hoće da ga isele zbog navodnog duga od 300.000 evra.

foto: Printscreen Kurir TV

Sudski izvršitelji, u pratnji policije, razgovarali su sa advokatom vlasnika hotela, Edvinom Prelićem.

foto: Pritnscreen/Prva

Nešto posle 8 časova na teren su izašle i ekipe hitne pomoći, a došli su i članovi pregovaračkog tima MUP Srbije.

foto: Pritnscreen/Prva

Nova drama u Bulevaru vojvode Mišića 24 počela je jutros oko 8 časova, a ubrzo su se oko hotela skupili prolaznici koji su pokušali da odgovore Radovanovića od samoubistva.

On je, kao i prošli put, na sebi imao majicu sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a na krovu je proveo nekoliko sati.

foto: Printscreen/Prva TV

On je sišao nakon što su izvršitelji otišli.

foto: Pritnscreen/Prva

Oni nisu mogli da uđu u hotel, budući da je obezbeđenje vlasnika hotela stajalo na ulazu i nije im dozvolilo.

"Ko krene ka vratima, kraj je, ja više ovo ne mogu da trpim" I nemojte ništa više da pričate i da pokušavate da pregovarate, ja sam sve već rekao", dobacio je Radovanović.

Pregovori između Radovanovića i šefice pregovaračkog tima su završeni su trajali oko tri minuta, a Radovanović je rekao da neće sići sa krova dok se policija i sudski izvršitelji ne odalje. Na pitanje šefice pregovaračkog tima da li mu nešto treba, vlasnik hotela je rekao da je obezbeđen. Šefica pregovaračkog tima razgovarala je i sa obezbeđenjem hotela.

(Kurir.rs/Pink/Blic/Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track