(FOTO) EPILOG BRUTALNOG UBISTVA U DONJEM TREBEŠINJU: Zaklao komšiju, a tužilaštvo traži procenu psihičkog stanja
Foto: Tatjana Stamenković

horor

(FOTO) EPILOG BRUTALNOG UBISTVA U DONJEM TREBEŠINJU: Zaklao komšiju, a tužilaštvo traži procenu psihičkog stanja

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Vranju koje vodi istragu protiv Nenada Cikotića (43) iz sela Donje Trebešinje zbog krivičnog dela teško ubistvo traži veštačenje psihičkog stanja osumnjičenog u vreme izvršenja krivičnog dela.

Policija u Donjem Trebešinju
Policija u Donjem Trebešinjufoto: Tatjana Stamenković

Cikotić koji se tereti za krivično delo teško ubistvo, 18. marta u Donjem Trebešinju prerezao je grkljan komšiji Milovanu Mitiću (64) optuživši ga da mu truje kerove, a onda pobegao sa mesta na kome je počinio ubistvo. Uhapšen je dva dana nakon zločina u ataru sela Vrtogoš.

Cikotićevi psi
Cikotićevi psifoto: Tatjana Stamenković

„Više javno tužilaštvo u Vranju, po krivičnoj prijavi Policijske uprave u Vranju, i saslušanja osumnjičenog N.C. (43) iz sela Donje Trebešinje, koji se branio ćutanjem, donelo naredbu o sprovođenju istrage. U postupku dalje istrage tužilaštvo je saslušalo svedoke, donelo naredbe kojima je određeno veštačenje kako predmeta izvršenja krivičnog dela tako i ličnosti osumnjičenog odnosno njegovog psihičkog stanja u vreme izvršenja krivičnog dela. Veštačenje još uvek nije dostavljeno od strane specijalizovane zdrvstvene ustanove“, saopštila je portparol VJT u Vranju Leposava Jovčić.

Ubijeni Mitić
Ubijeni Mitićfoto: Privatna Arhiva

Nenad je pokojnom Mitiću naneo 14 uboda nožem nakon čega mu je prerezao grkljan, a onda pobegao sa mesta zločina. Tog kobnog dana nesrećni čovek pomagao je komšijama na betoniranju ploče, a pored kuće Cikotića prošao je na povratku kući, u kojoj živi sa sinom. Nenad ga je presreo, i kako se saznaje napao da mu truje pse.

(Kurir.rs/T.S./Foto: Tatjana Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja