(EKSKLUZIVNI VIDEO) DO SADA NEOBJAVLJENI SNIMAK IZ ZAMKA U ŠILEROVOJ! 20.000 evra Šiptar iskeširao za baškarenje u spavaćoj sobi! 4.000 evra dao za dušek!
Foto: Printscreen

sve pršti od luksuza

(EKSKLUZIVNI VIDEO) DO SADA NEOBJAVLJENI SNIMAK IZ ZAMKA U ŠILEROVOJ! 20.000 evra Šiptar iskeširao za baškarenje u spavaćoj sobi! 4.000 evra dao za dušek!

Crna Hronika -

Kurir je, petnaest godina pošto je u policijskoj akciji Sablja srušena kuća Dušana Spasojevića Šiptara, došao u posed ekskluzivnih snimaka kako je izgledala unutrašnjost "zamka" Zemunskog klana!

Na ovom snimku se vidi sva raskoš utvrđenja u Šilerovoj, a pored olimpijskog bazena, posebno ostavlja utisak spavaća i dečija soba.

Prema nezvaničnim saznanjima, u Spasojević se baškario u spavaćoj sobi, za koju je iskeširao za francuski krevet, plakar i komodu 20.000 evra, a samo dušek je platio 4.000 evra.

Dečija soba
Dečija sobafoto: Kurir

Šiptar nije štedeo ni za nameštaj u dečijoj sobi, i tu je velikodušno iskeširao 60.000 evra, a dodatno je za zavese, draperije, garnišne u celoj kući dao 25.000 evra.

Inače, celo utvrđenje odakle su komandovali Dušan Spasojević Šiptar i Milorad Ulemek Legija bilo je luksuzno uređeno, sa skupocenim nameštajem, pozlaćenim kvakama, bazenom i velelepnim dvorištem, a celo objekat je bio pokriven video nadzorom.

foto: Kurir

Čitav prostor je inače obuhvatao tri kuće - dve su koristile vođe "zemunaca" Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum, a treća je bila gostinjska. Zdanje je inače izgrađeno 1999. godine, i prema nekim procenama, sve je vredelo tadašnjih 8,5 miliona maraka.

Na eksluzivnim snimcima, koje je Kurir objavio, mogu se videti i garniture od ponijeve dlake, parket koji je bio izgrađen od afričkog oraga, staklena bašta, olimpijski bazen sa mozaikom od retkog kamenja iz okeana...

OČEKUJTE USKORO JOŠ JEDAN EKSKLUZIVNI VIDEO SNIMAK IZ ŠILEROVE!

ZABRANJENO PREUZIMANJE SNIMKA BEZ ODOBRENJA REDAKCIJE KURIRA!

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track