LOPOV UPAO U STAN SPORTISTKINJA: Opljačkane odbojkašice, lopovi odneli 10.000 evra
Foto: Damir Dervišagić

razbojništvo

LOPOV UPAO U STAN SPORTISTKINJA: Opljačkane odbojkašice, lopovi odneli 10.000 evra

Crna Hronika -

BEOGRAD - Stan u kom žive Nataša Ćikiriz i Tijana Bošković, odbojkašice reprezentacije Srbije, opljačkan je u noći između srede i četvrtka.

Kako saznajemo, nepoznati razbojnici upali su oko ponoći u stan u Ulici vojvode Stepe u Beogradu.

- Izvršena je premetačina, a prema prvim informacijama, ukradeno je oko 10.000 evra. Pljačkaši su znali da Nataša i Tijana u to vreme nisu bile kod kuće, kao ni Natašin brat, koji je inače momak Tijane Bošković. One su navodno rekle policiji da je ukradeni novac pripadao Natašinom bratu, a ne njima - kaže naš sagovornik. Nataša Ćikiriz, koja inače igra u Nemačkoj, i

Tijana Bošković, koja nastupa u Turskoj, juče nisu odgovarale na pozive novinara Kurira.

(Kurir.rs/I. M)

Poznati sportisti na meti su lopova

Nikola Grbić, proslavljeni odbojkaški as, bio je nekoliko puta bio je opljačkan. Najpre su mu obili kuću, a potom ukrali i džip. Porodica bivšeg fudbalera Ljubinka Drulovića bila je 2009. žrtva pljačkaša, koji su u obili njihovu kuću na Bežanijskoj kosi i odneli nakit. Igor Rakočević, bivši košarkaš, takođe je bio na meti razbojnika. Muškarac i žena upali su u zgradu uprkos obezbeđenju na ulazu, a pukom srećom zaustavljeni su baš u trenutku kad su počeli da obijaju vrata stana septembra 2015. Stan košarkaša Vladimira Lučića opljačkan je u septembru 2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track