ČUMETOV KUM O INCIDENTU NA NOVOM BEOGRADU: Moj sin nije siledžija, policajac se okliznuo, A ONDA JE IZVADIO PIŠTOLJ i rekao da će ga ubiti!
Miloš Silić, Foto: Printscreen Instagram

TVRDI DA NJEGOV SIN NIJE ŠUTIRAO PRIPADNIKA MUP

ČUMETOV KUM O INCIDENTU NA NOVOM BEOGRADU: Moj sin nije siledžija, policajac se okliznuo, A ONDA JE IZVADIO PIŠTOLJ i rekao da će ga ubiti!

Crna Hronika -

Moj sin Miloš (27) nije prebio policajca Sašu D. (50) u Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu, tvrdi Dragan Silić, vlasnik hotela „S klub“ u Jakovu i kum Novaka Buhe, brata "surčinca“ Ljubiše Buhe Čumeta! Govoreći o incidentu koji se dogodio 5. maja, Silić negira da je njegov sin polomio policajcu rebro i šutirao ga, navodeći da se on „okliznuo o ivičnjak pločnika”.

- Nije tačno da je moj sin te večeri napao policajca koji je bio u civilu i da je „poršeom kajen” umalo oborio njega i njegovu majku. Moj sin se te večeri isparkirao ispred ulaza u kafić u kojem je bio sa devojkom, kada je u njegov auto, sa desne strane haube, taj policajac lupio rukom i rekao mu: „Majmune, što si ovde stao?! Hoćeš li nekoga zgaziti?!” Kada ga je moj sin upitao što mu je udario auto i razbio retrovizor, počeli su da se raspravljaju, a onda se policajac zaleteo ka njemu da ga udari, ali se sapleo o pločnik i pao. Tada je izvadio službeni pištolj i rekao mom sinu da će ga ubiti, pa pobegao - rekao je za Silić, koji je juče saslušan u gradskom MUP-u zbog sumnje da je kod njega nađeno 69 komada nelegalne municije.

Spor u vezi s hotelom

Dragan Silić vodi spor sa Bojanom Radovanovićem povodom vlasništva nad hotelom „Prestiž“ u Beogradu, zbog čega je Radovanović više puta pretio samoubistvom. On tvrdi da je hotel vredan tri miliona evra njegov. Radovanović se triput peo na krov hotela kad su mu izvršitelji dolazili na vrata zbog duga, preteći da će se ubiti.

Buhin kum tvrdi da se tek nakon potezanja pištolja otkrilo da je Saša D. policajac.

- Bio je u bermudama i nije se predstavio. Kada me je sin pozvao, odmah sam došao na lice mesta i pitao tog čoveka da li ga nešto boli. Nije se žalio, pa sada ne znam otkud to da mu je polomljeno rebro - kaže Silić.

Zaklinje se da municija nije njegova

On se zaklinje i da nelegalna municija, različitog kalibra, nije njegova i da mu je podmetnuta.

- Ta municija nije nađena u mojoj kući, već u nekom vešeraju, a moguće je da mi je podmetnuta. Možda ju je doneo i moj otac sa ratišta, ali on je umro pre nekoliko meseci. Spreman sam da se podvrgnem DNK testiranju da nije moja. Ići ću na sud ako treba! - kategoričan je Buhin kum, protiv koga je podneta krivična prijava.

Ljubiša Buha Čume
Ljubiša Buha Čumefoto: Dado Đilas

Napad se dogodio 5. maja ove godine oko 22 sata, kada je policajac prigovorio Siliću što je „poršeom” umalo udario njega i njegovu majku na stazi za pešake i bicikliste. On je naveo da ga je mlađi Silić oborio na zemlju i šutirao po glavi, dok ga nije odbranio konobar iz obližnjeg kafića. Mlađi Silić treba da bude saslušan zbog napada na policajca.

(Kurir.rs / Alo - D. Ćuruvija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track