Najnovije vesti

NEBOJŠA TUBIĆ ŽABAC KRŠIO PRAVILA KUĆNOG PRITVORA: Vraćen u zatvor jer je izlazio iz stana bez dozvole i šetao se po tržnom centru!
Foto: Slađana Stojanović

neposlušan

NEBOJŠA TUBIĆ ŽABAC KRŠIO PRAVILA KUĆNOG PRITVORA: Vraćen u zatvor jer je izlazio iz stana bez dozvole i šetao se po tržnom centru!

Crna Hronika

Nebojša Tubić Žabac (58), osumnjičen za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom građevinskom investitoru Spasoju Milićeviću (63) iz Novog Sada, vraćen je u novosadski Okružni zatvor na Klisi jer je prekršio pravila kućnog pritvora, u kom je boravio s nanogicom.

- Zbog učestalih kršenja izrečene mere, Tubiću je sada određen pritvor - potvrđeno nam je u novosadskom Višem sudu.

Kako saznajemo, Žabac je stan napuštao bez prethodno dobijenog odobrenja, a u nekoliko slučajeva poverenici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija prilikom kontrole ga nisu pronašli kod kuće. Inače, Tubić je više puta tražio odobrenje da izađe iz stana radi odlaska kod lekara na kontrole zbog zdravstvenih problema, i to mu je svaki put omogućeno.

- Međutim, i pored mnogobrojnih odobravanja, Žabac je više puta viđen u gradu i kada za to nije imao dozvolu, između ostalog viđen je i kako šeta po tržnom centru u Novom Sadu - kaže izvor Kurira. Tubić je uhapšen u novembru 2017. godine, a u kućni pritvor je prebačen 18. maja ove godine.

(Kurir.rs/S.S./Foto:Slađana Stojanović)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...