Najnovije vesti

uznemirujući snimak

JEZIVA ISPOVEST DEVOJČICE (15) IZ BORČE: Komšija me je skinuo, stezao za vrat i ljubio! Čim pogledam u njegovu kapiju setim se svega (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Crna Hronika

Shvatila sam da nema nikog da mi pomogne i da moram sama da se izvučem, jer mi je kroz glavu prošlo da na kraju može da me ubije, priča za Kurir šesnaestogodišnja Z. Đ. iz Borče, koja je jedva pobegla od Serafima M. (72).

Bio je mrak, vraćala sam se kući. Komšija me je iznenada uhvatio za ruku i uvukao u dvorište, a onda i u kuću. Zaključao je vrata i odgurno me na krevet. Počeo je da me dodiruje po telu. Rekao mi je: "Imaš energiju koju nema niko, drugačija si od svih, baš si posebna".

Otac napadnute devojčice
Otac napadnute devojčicefoto: Jelena Rafailović

Ovim rečima počinje ispovest za Kurir maloletna Z. Đ. (16) iz Borče, koju je u nedelju oko 23 sata komšija Serafim M. (72) oteo sa ulice i pokušao da siluje u svojoj kući. Devojčica je srećom uspela da pobegne, a Serafim M. je iste večeri uhapšen.

Oduzeo joj telefon

Z. Đ. kaže da joj je komšija odmah uzeo telefon kad je uvukao u kuću. - Onda je krenuo da me skida. Otkopčao mi je duksericu i pantalone, sve vreme me stežući za vrat i pokušavajući da me poljubi u usta. Okretala sam glavu i pokušavala da ga odguram, ali je bio jači - priča devojčica i dalje pod velikim stresom.

Kako nam je objasnila, tada se setila svoje najstarije sestre i njeniha saveta šta da radi ako se nađe u nekoj teškoj situaciji.

foto: Jelena Rafailović

- Ona me je učila da u uvek u početku treba odreagovati mirno i lepo, i ako to ne uspe, onda koristiti silu. Shvatila sam da u tom trenutku ne može niko drugi da mi pomogne i da moram sama da se izvučem. Uplašila sam se da ako počnem da vrištim da će ga to možda naterati da mi nešto još gore uradi, da me udari ili izbode nožem. Setila sam se da ima zečeve i počela sam da ga zapitkujem za njih. Tada je malo popustio stisak. Znala sam da mi je to jedina šansa. Trgnula sam se i u trenu skočila do vrata. Ne znam ni sama kako sam ih otključala, ali sam uspela da izletim i otrčim u svoju kuću - rekla je gotovo u dahu Z. Đ., dodajući da je manijak za njom vikao: "Družićemo se mi opet!"

Ne sme da izađe napolje

Nesrećna devojčica kaže da iako je dva dana prošlo od napada, još ne može da se smiri.

- Nisam spavala tri noći. I dalje mi je pred očima slika kako me steže za vrat i pokušava da me ljubi. Kad pogledam kroz prozor vidim njegovo lice. Imam osećaj da konstantno vreba od negde. Ne smem da izađem na ulicu još uvek.... On živi preko puta nas i kad pogledam u njegovu kapiju setim se svega. Tih tih neprijatnih dodira, hiljadu puta me poljubio u obraz - ispričala je hrabra devojčica.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović, Foto:Jelena Rafailović) 

Otac devojčice

On zaslužje metak u čelo

Otac napadnute devojčice Miodrag kaže da ljudi poput Serafima M. ne zaslužuju da žive. - Da se ja pitam on bi dobio metak u čelo, ali pošto se ne pitam, mogu samo da se nadam da će dobiti doživotnu robiju. Jedno je šta je pokušao da uradi mom detetu, a drugo to kroz šta ona danas prolazi. Niko od nas ne sme da joj priđe i da je poljubi - kaže Miodrag, koji ukupno ima četiri ćerke.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...