NAPADNUT ZAMENIK TUŽIOCA ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL: Posle svađe u saobraćaju, dizač tegova patosirao Sašu Ivanića
Foto: Nebojša Mandić

završio u urgentnom

NAPADNUT ZAMENIK TUŽIOCA ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL: Posle svađe u saobraćaju, dizač tegova patosirao Sašu Ivanića

Crna Hronika -

Dizač tegova Dejan Dragosavac i njegov trener Nikola Aliomov uhapšene su danas zbog sumnje da su, nakon konflikta u saobraćaju učestvovali u incidentu sa zamenikom tužioca za organizovani kriminal Sašom Ivanićem.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, sumnja se dа je jedаn od privedenih ispred Specijаlnog sudа u Beogrаdu, posle krаće rаsprаve zbog sаobrаćаjne nezgode, imаo fizički sukob sа tužiocem.

Prema nezvaničnim informacijama, Ivanić je svojim automobilom udario otpozadi automobil "nisan" u kojima su bili Dragosavac i Aliomov, zbog čega je među njima došlo do spora i fizičkog obračuna, posle čega je Ivanić prevezen u Urgentni centar.

Televizija N1 ranije danas je javila da je tužila Ivanić povredjen, kada ga je nakon konflikta u saobraćaju, rukom u glavu udario vozač automobila marke "Nisan".

Posle sukoba paraolimpijac i njegov trener su otišli na aerodrom, jer su trebali da putuju u Pariz na takmičenje u dizanju tegova, ali ih je tamo zaustavila policija. O svemu je obаvešteno nаdležno tužilаštvo, koje će nаložiti dаlje rаdnje posle uzimanja izjava učesnika ovog incidenta.

(Kurir.rs/N1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track