Pritvor za pljačkaše zlatare u Subotici

Pritvor za pljačkaše zlatare u Subotici

Crna Hronika -
Osumnjičeni se terete da su u utorak, u jutarnjim časovima, izvršili razbojništvo u zlatari u centru Subotice iz koje su odneli zlatni nakit i novac

SUBOTICA- Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su zadržavanje do 48 sati dvojici Beograđana i jednom Subotičaninu zbog sumnje da su učestvovali u pljački zlatare u Subotici, saopšteno je iz Subotičke policije.

Kako se navodi, mera zadržavanja određena je Gojku Đ. (20) i Milošu P. (24) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva, a Igoru V. (23) iz Subotice, zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

"Osumnjičeni Gojko Đ. i Miloš P. se terete da su u utorak, u jutarnjim časovima, izvršili razbojništvo, na štetu zlatare u centru Subotice iz koje su odneli zlatni nakit i novac, dok im je Igor V. kod kojeg su otišli nakon učinjenog krivičnog dela, pružio pomoć", navodi se u saopštenju PU Subotica.

Gojko Đ, Miloš P. i Igor V. će, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track