Najnovije vesti

STARLETA UTOČIŠTE NAŠLA U PRIVATNOM HOTELU: Soraja ne sme u Beograd, pa se vratila u Budvu
Foto: Dragan Kadić

Označena kao bezbednosno rizična osoba

STARLETA UTOČIŠTE NAŠLA U PRIVATNOM HOTELU: Soraja ne sme u Beograd, pa se vratila u Budvu

Crna Hronika

Starleta Soraja Vučelić doputovala je u Budvu, nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiju zbog optužbi da je bezbednosno rizična osoba.

foto: Damir Dervišagić

Baranka, koja već godinama živi u Beogradu, smeštena je navodno u jednom privatnom hotelu, pišu crnogorske Vijesti.

KURIR SAZNAJE! VRAĆENA SA GRANICE KAO BEZBEDNOSNA PRETNJA: Soraji zabranjen ulazak u Srbiju!

Podsetimo, Vučelićeva je vraćena pre nekoliko dana sa srpske granice pošto se njeno ime našlo u registru u kom su imena bezbednosno-interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u našu državu. Naš izvor otkrio je da je starleta pokušala u Srbiju da uđe iz Crne Gore, kao i da je bila šokirana kada joj je saopšteno da ne postoji način da dođe u Beograd, u kom inače uglavnom boravi.

foto: Damir Dervišagić

- Soraji Vučelić je zabranjen ulazak u sladu sa Zakonom o strancima, na osnovu kog se bez posebnog obrazloženja ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana. Spisak postoji odranije, ali je on nedavno proširen i tada je na njega dospelo i Sorajino ime. Imena u registru su tajna, i čak ni osobe koje su na spisku se ne obaveštavaju o tome, već da ne mogu u Srbiju saznaju tek kada se pojave na graničnom prelazu - objasnio je tada sagovornik Kurira.

RAT SRBIJE I CRNE GORE - ZBOG STARLETA! Osveta Đetića zbog Soraje: Tamari Ðurić zabranjen ulaz u susednu državu! ČITAJTE U KURIRU!

On je podsetio i da je starleta više puta saslušavana u policiji i da postoje informacije da je bliska sa ljudima iz jednog od zaraćenih kriminalnih klanova, čiji je sukob do sada odneo preko 20 žrtava.

(Kurir.rs/Vijesti/Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SORAJA ŠETA CIPELE OD 1.000 EVRA: Evo kako se svetle u MRAKU, za sve pare

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...