TRAGEDIJA U ADI: Električar poginuo od strujnog udara
Foto: Privatna Arhiva

U smrt nakon rutinskog posla

TRAGEDIJA U ADI: Električar poginuo od strujnog udara

Crna Hronika -

MOL - Obrad Mojsilov (53) iz Mola, iskusni elekričar i vlasnik privatne firme „Mol- elekro“, poginuo je danas oko 9 sati od strujnog udara u Adi. Kako saznaje Kurir, Mojsilov je bio na rutinskom zadatku. Niko nije mogao da pretpostavi da će ga radovi na uličnoj rasveti koštati života:

Na osnovu ugovora sa Mesnom zajednicom, Mojsilov je održavao uličnu rasvetu. Sa pomoćnim radnikom danas je bi na terenu u ulici Lajoša Košuta. Mojsilov je bio na banderi, a najverovatnije je nehotice dotakao žicu. Njegovo beživotno telo ostalo je da visi na banderi, pa je ekipa “Elektrovojvodine” morala da interveniše i isključi struju, kako bi vatrogasci skinuli nastradalog električara.

Ubrzo je na lice mesta nesreće došla ekipa Hitne pomoći, ali za Mojsilova nije bilo spasa. Dežurni lekar mogao je samo da konstatuje smrt- potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

Telo nastradalog električara upućeno je na obdukciju u novosadski Instititut za sudsku medicinu, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Obrad Mojsilov iza sebe je ostavio suprugu i dvoje odrasle dece.

Kurir.rs/S.U./Foto: S.U./Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track